ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 

Μηνιαίες προβλέψεις

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που σε σπρώχνει να πάρεις αποφάσεις και να αλλάξεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής αγαπητέ μου Υδροχόε. Ο Ερμής ως τις 5 και η Αφροδίτη ως τις 18 από το ζώδιο των Διδύμων, προσφέρουν απλόχερα χαρά, ερωτισμό, ικανοποίηση και όμορφες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες. Με τον Άρη όμως από τον Ταύρο μπαίνεις και σε περίοδο συναισθηματικής έντασης και φόρτισης κυρίως για υποθέσεις που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι ή και την οικογένεια. Θα κάνεις χωροταξικές αλλαγές (πχ μία μετακόμιση) και η διαδικασία αυτή σας φαίνεται κουραστική και εξαντλητική. Δείξτε προσοχή όμως και στους καβγάδες και στις αντιθέσεις που θα προκληθούν τώρα με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μικρές αναποδιές στο σπίτι (πχ να χαλάσει μία συσκευή ή να προκύψει μία ηλεκτρολογική βλάβη) γίνεται εστία έντασης. Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για τον τομέα των σχέσεων, ένας νέος άνθρωπος είναι πολύ πιθανό να μπει τώρα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το διάστημα ως και τις 18 του μήνα είναι αρκετά δημιουργικό και ερωτικό αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα φροντίσει να σε ανανεώσει δίνοντάς σου σημαντικές ευκαιρίες για να περάσεις καλά και να απολαύσεις όμορφες στιγμές! Ο έρωτας, το παιδί , ένα δημιουργικό σου σχέδιο αλλά και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα αποτελέσουν για σένα πηγή χαράς και αισιοδοξίας! Νέα φλερτ και κατακτήσεις σε αναζωογονούν ενώ και εσύ από την πλευρά σου επιλέγεις να ακολουθήσεις περισσότερο οτιδήποτε σου δίνει χαρά! Λίγο προσοχή ωστόσο στην επιπολαιότητά σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά την διάρκεια του Ιουλίου, είσαι σε συνεχές τρέξιμο γιατί προκύπτουν αρκετές αλλαγές στο σπίτι, στην οικογένεια ή ακόμα και στα επαγγελματικά και οι απαιτήσεις της περιόδου είναι πολλές. Η εργασία θα έχει πολύ πιο βελτιωμένες αποδόσεις, ιδιαίτερα από τις 18/7 όπου θα είσαι πιο ικανοποιημένος από τις απολαβές σου. Ο μήνας ωστόσο έχει και τις παγίδες του, που πρέπει να αποφύγεις… Εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 6-8 Φεβρουαρίου έχεις ξαφνικά έξοδα για χωροταξικές αλλαγές (σπίτι, επαγγελματική έδρα) ενώ οι αλλαγές που προκύπτουν στην ζωή σας δεν σας επιτρέπουν να νιώσετε ακόμα σταθεροποιημένοι στα οικονομικά σας. Περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 13-15/2 όπου βιώνεις μία περίοδο στασιμότητας στα οικονομικά σου, όμως στις 2 και στις 14 του μήνα, χρειάζεται να είσαι πιο καχύποπτος σε επενδύσεις ή και αγορές, γιατί θα έχεις την τάση να παραπλανηθείς , ή να χαλάσεις χρήματα που θα το μετανιώσεις.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Δεν έχεις υπερδυνάμεις αυτό θα πρέπει να το κατανοήσεις και να το αποδεχθείς φίλε μου Υδροχόε, γιατί αυτό το μήνα πολύ πιθανό να το παρακάνεις πιέζοντας πολύ παραπάνω τον εαυτό σου!
Πηγή: Oroskopos.gr