ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 

Μηνιαίες προβλέψεις

Γενικά
Μήνας ευκαιριών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Μάρτιος για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Υδροχόε. Καλό είναι να μην αφήσεις καμία ευκαιρία αναξιοποίητη λοιπόν! Κούραση και ταλαιπωρία θα υπάρξει, όμως με καλή οργάνωση οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και θα πλησιάσεις τους στόχους που έχεις βάλει! Κάτι που πρέπει να επιμεληθείς είναι το κλείσιμο εκκρεμοτήτων όχι μόνο οικονομικών αλλά και αισθηματικών. Σε περίπτωση δυσκολιών ή καθυστερήσεων προσπάθησε να δεις προσωπικά τους ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται το εγχείρημα σου . Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις αρχές του μήνα και νιώθεις ότι χρειάζεσαι νέους τομείς δράσης και πηγές ενέργειας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις αρκετά πιο απελευθερωμένος αυτό το μήνα και ότι πλέον έχει φτάσει η ώρα να αφεθείς και πάλι στα παιχνίδια του έρωτα, να φλερτάρεις, να βγεις, να αφιερώσεις χρόνο στα αισθηματικά και αυτό είναι κάτι που θα το κάνεις σε όλη την πορεία του μήνα. Η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο σου θα σε αποδεσμεύσει από δυσκολίες που έχεις βιώσει και θα μπορέσεις να πάρεις ανάσα και στον έρωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου είναι επιβεβλημένη η οργάνωση και είναι γεγονός ότι έχεις να κοπιάσεις πολύ προκειμένου να τα φέρεις όλα εις πέρας! Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες ευκαιρίες, θα χρειαστεί όμως να είσαι αρκετά πιο συγκροτημένος, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί 20-22 Ιανουαρίου
Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία
Η φυσική σου κατάσταση είναι καλή και ο μήνας προσφέρεται για να βρεθείς κοντά στην φύση, να αφιερώσεις χρόνο για περπάτημα αλλά και για να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου!
Πηγή: Oroskopos.gr