ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητέ μου Τοξότη, ο Ιούλιος ξεκινά με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων να βελτιώνουν το κλίμα στις σχέσεις σου και να σε κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή. Το άγχος για τα οικονομικά δεν λείπει στην πορεία του μήνα, όμως είσαι πολύ δραστήριος, καλύπτοντας κάθε κενό! Με τον Άρη από τον Ταύρο , το πρόγραμμα της καθημερινότητας και της εργασίας θα είναι αρκετά τεταμένο αλλά και φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, γεγονός που θα σου προκαλεί υπερένταση αλλά και κούραση. Δείξε παραπάνω προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης, προστάτεψε τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου από ιώσεις της εποχής. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση, ξεκούραση και επιμελήσου θέματα διατροφής. Η υπομονή θα αποδειχθεί αρετή ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σου τα οποία είναι γεγονός ότι θα σε φορτίσουν με αρκετό στρες. Η πορεία του μήνα σε βοηθά να ανακουφιστείς από αρκετά προβλήματα ενώ κοντά στις 28/8 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, ανακτάς την αισιοδοξία σου και ευνοείσαι για ένα όμορφο ταξίδι που θα σε ανανεώσει! Η Αφροδίτη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τους Διδύμους ως τις 18/7, θα δώσει έμφαση αυτό το διάστημα στον τομέα των σχέσεων σου! Το ενδιαφέρον σου θα είναι δοσμένο στον δεσμό σου ή αν δεν έχεις σύντροφο, είναι μία καλή ευκαιρίες για να ανοιχτείς, να κάνεις μία νέα γνωριμία και γιατί όχι μία νέα σχέση που θα σε ενθουσιάσει ! Η συντροφική σου ζωή γεμίζει με χαρά, ενθουσιασμό, δεν θα λείψει όμως και η τάση της επιπολαιότητας και της αστάθειας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις 18/7 με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο φουντώνει ο πόθος σου ο οποίος και αφορά έναν έρωτα που μιλά κατευθείαν στα βάθη της ψυχής σου! Η ερωτική σου ζωή γίνεται αρκετά πιπεράτη ετούτη την περίοδο, όμως δεν λείπουν και οι ζήλειες, οι διεκδικήσεις ή και οι χειριστικές διαθέσεις ίσως γιατί οι διαθέσεις θα είναι αρκετά ασυγκράτητες ετούτη την περίοδο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντική θα είναι η βελτίωση των οικονομικών σου στην πορεία του Ιουλίου, παρόλο που θα μοχθήσεις αρκετά προκειμένου να δεις την αναμενόμενη βελτίωση στο περιεχόμενο του πορτοφολιού σου . Οι μέρες σας θα είναι αρκετά ενεργές στα επαγγελματικά, όμως οι προσπάθειες που καταβάλεις θα ανταμειφθούν ιδιαίτερα από τις 18/7 όπου η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Καρκίνου! Από αυτό το διάστημα θα έχεις τις έξτρα απολαβές σου, τα δώρα σου , την ευκαιρία να λάβετε οφειλόμενα χρήματα, ενώ η εύνοιά σου αφορά και επιδόματα, δάνεια και επικερδείς διακανονισμούς! Σημαντικό στην πορεία του Ιουλίου είναι ότι δεν στερείσαι και δεν περιορίζεσαι απεναντίας βιώνεις ένα καλοκαίρι με διασκέδαση και ενθουσιασμό, πιο κερδισμένος ωστόσο θα είσαι εσύ που είσαι Τοξότης γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο! Πιο ευάλωτος σε λάθη, συγχύσεις και καθυστερήσεις στα οικονομικά σου είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 16-18/12, εσύ καλύτερα να παραμείνεις εγκρατής στα οικονομικά σας στις 2 και στις 14 Ιουλίου, θυμήσου πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσό!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Ο μήνας έχει αρκετό στρες και σίγουρα θα πάρεις και κάποιες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις συνήθειες και να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση!

Πηγή: Oroskopos.gr