ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, ο Ιούλιος είναι σημαντικός μήνας για το δικό σου ζώδιο, αφού στην πορεία του καλωσορίζεις τον Άρη στο ζώδιο σου που σου χαρίζει σθένος, αποφασιστικότητα, πρωτοβουλία και ετοιμότητα για να κάνεις νέα σημαντικά βήματα για την πορεία σου. Τα οικονομικά σου ως τις 18 του μήνα θα είναι ανοδικά σε αυτό θα σε βοηθήσει άλλωστε η Αφροδίτη από τους Διδύμους. Η ταξιδιάρικη διάθεσή σου θα έρθει κοντά στις 13 του μήνα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω όπου θα θέλεις να δραπετεύσεις από όλους και από όλα, ενώ από τις 18 του μήνα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, απολαμβάνεις στιγμές, χαίρεσαι με όμορφες επικοινωνίες και κάνεις ωραίες γνωριμίες. Ανακουφίζεσαι από πολλά προβλήματα αυτό το μήνα, απλά δεν θα λείπει η νευρικότητα, λόγω επερχόμενων αλλαγών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αναζητάς πλέον αυτό το κάτι το σοβαρό, το σταθερό, το μόνιμο, που θα σε κάνει να νιώθεις εμπιστοσύνη. Τον Ιούλιο αφήνεσαι, απολαμβάνεις στιγμές, όμως θέτεις και τους όρους και τους κανόνες σου! Αν είσαι σε μία σχέση πρέπει να αποφύγεις τα καβγαδάκια και τη νευρικότητα ιδιαίτερα από τις 5 του μήνα και έπειτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούλιος είναι μήνας εξελίξεων για τα οικονομικά σου , στην πορεία του αναλαμβάνεις δράση και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία των εσόδων σου . Ο Ερμής ως τις 5/7 και η Αφροδίτη ως τις 18/7 στους Διδύμους, δεν se αφήνουν παραπεσμένο στα έσοδά σου. Έγγραφα που αφορούν τα οικονομικά θα μπορείς να τα διεκπεραιώσεις με επιτυχία, ενώ και οι πηγές εσόδων σου θα έχουν άνοδο στην πορεία του μήνα, δίνοντας σου την ευελιξία να κινηθείς άνετα και με συνέχεια στις υποχρεώσεις σου. Πιο «ηλεκτρισμένο» είναι το κλίμα του μήνα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-10/5 όπου οι αλλαγές στην ζωή σου δεν σας προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στα επαγγελματικά και οικονομικά. Περισσότερες ευθύνες και πιέσεις κυρίως στα επαγγελματικά (με αντίκτυπο και στα οικονομικά) βιώνεις εσύ που είσαι Ταύρος και έχεις γεννηθεί 12-15/5. Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσεις την βιασύνη στα έξοδα από τις 5/7 όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο σου , ενώ θυμήσου ότι ο Δίας στον Κριό αποτελεί για εσένα μία ασπίδα προστασίας στα δύσκολα.

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις αυτό το μήνα είναι την βιασύνη στις κινήσεις σου, αλλά και τη νευρικότητα που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις μυϊκή αδυναμία!
Από oroskopos.gr