ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
Μηνιαίες Προβλέψεις
Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος μήνας για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Σκορπιέ! Δίνεις τον δικό σου αγώνα για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου, όμως αρκετά συχνά βρίσκεσαι σε κόντρα με το περιβάλλον σου! Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 διανύεις μία μαχητική περίοδο αντιδράσεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Έρχονται εντάσεις και καβγαδάκια με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά, ενώ οι εξελίξεις που αφορούν τους παραπάνω τομείς συχνά γίνονται η αιτία να θυμώσεις, να πεισμώσεις. Να αναμένεις ότι η συμπεριφορά των ατόμων που σχετίζεσαι συχνά θα γίνετε προκλητική αυτή την περίοδο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και αντιθέσεις. Όμορφες εξορμήσεις και σχέδια διακοπών είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου από τις 18/7 και έπειτα. Σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο έρχονται από τις 28/7

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου από τις 18/7, προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη των σχεδίων σου. Στα αισθηματικά σου μπορείς τώρα να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και σε ένα σημαντικό σου πρόσωπο. Ευνοούνται οι έρωτες που προκύπτουν μέσα από ένα ταξίδι, από το διαδίκτυο ή με άτομο που σε χωρίζει απόσταση ή ηλικιακή διαφορά! Βελτιώνεται η επικοινωνία με το σύντροφο, ενώ ένα μακρινό ταξίδι μπορεί τώρα να προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούλιος είναι ένας από τους θετικούς μήνες για τα οικονομικά και επαγγελματικά σου αγαπητέ μου Σκορπιέ! Είναι γεγονός ότι έχεις περάσει πολλά και εξακολουθείς να είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 9-12/11 , ενώ τα οικογενειακά βαρίδια και οι ευθύνες πιέζουν αρκετά εσένα που έχετε γεννηθεί κοντά στις 15-18/11, παρόλα αυτά, ο Ιούλιος μπορεί να χαρακτηριστεί για εσένα ως μήνας οικονομικού ανεφοδιασμού! Ως τις 5/7 με Ερμή από τους Διδύμους προχωράς σε οικονομικές συζητήσεις, έγγραφα ή και διακανονισμούς. Ως τις 18/7 η Αφροδίτη από τους Διδύμους προφέρει το άνοιγμα και την προοπτική για μία έξτρα πηγή εσόδου! Κάποιο μπόνους, ένα έξτρα έσοδο, ένα επίδομα, ή μία τυχερή έκβαση σε μία οικονομική υπόθεση θα αποτελέσει για εσένα το «δώρο» του καλοκαιριού! Αξιοσημείωτες όμως θα είναι και οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες και θα δώσουν μία παραπάνω ώθηση στα οικονομικά σου. Πιο τυχερός θα σταθείς στην πορεία του μήνα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο όπου στις 28/7 η Νέα Σελήνη στο Λέοντα φέρνει για εσένα και μία σημαντική επαγγελματική έναρξη!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Ο μήνας ξεκινά με εσένα να είσαι στην «τσίτα» και αγχωμένος για θέματα φυσικής κατάστασης, αυτή η τάση όμως αρχίζει να υποχωρεί από τις 5/7 όπου περνά ο Άρης στον Ταύρο!

Πηγή: Oroskopos.gr