ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις

Ο Ιούλιος είναι ένας σημαντικός συνάμα όμως και θετικός μήνας για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Παρθένε. Στην πορεία του καταφέρνεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, σημαντικό όμως είναι να επιλέξεις λογικά και ρεαλιστικά τους συνοδοιπόρους σου και να μην παρασύρεσαι από την εικόνα που θέλουν οι άλλοι να σου δείξουν! Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, σε καλεί μέσα στο επόμενο διάστημα να κινητοποιηθείς ενεργά για να βάλεις μπροστά νέα σχέδια που έχεις για την ζωή σου, για το μέλλον σου. Δραστηριοποιείσαι σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την διεύρυνση των γνώσεων σου , κάνεις μία σημαντική μετακίνηση / ταξίδι, ενώ και οι νέες γνωριμίες που εξελίσσονται τώρα φέρνουν έναν αέρα αλλαγής στη ζωή σου . Προχωρούν μπροστά ζητήματα συμφωνιών, επαφών, νομικών υποθέσεων. Η ανάγκη σου για απόδραση, ανανέωση και για επέκταση θα σε ωθήσει να γίνεις λίγο πιο τολμηρός! Στις 13 Ιουλίου η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κρίνεται άκρως ερωτική για σένα, ενώ η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 Ιουλίου σε βοηθά να απελευθερωθείς από σημαντικά επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εύνοια σου ξεκινά από τις 18/7 και έπειτα! Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά σε αυτό το διάστημα του έτους και έρχεσαι σε επαφή με φίλους καρδιακούς, φίλους που τους νιώθεις σαν οικογένεια και περνάς όμορφες στιγμές. Ικανοποιούνται οι προσδοκίες σου, εκπληρώνονται κάποια σχέδιά σου, η αισθηματική σου ζωή έχει περισσότερες ευκαιρίες για ρομαντισμό, ικανοποίηση, και εκπλήρωση! Φλερτ μέσα από κοινωνικό κύκλο ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούλιος ξεκινά απαιτητικά για τα οικονομικά σου και με αρκετά έξοδα να σου προκαλούν αναβρασμό και άγχος, ιδιαίτερα ως τις 5 Ιουλίου όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Στην συνέχεια η πορεία του από το ζώδιο του Ταύρου, θα σε ενεργοποιήσει σημαντικά προκειμένου να κάνεις τα κατάλληλα βήματα για την προσωπική σας επέκταση, είτε αυτό αφορά νέες επαγγελματικές συνεργασίες, είτε νέες συμφωνίες. Τα επαγγελματικά σου έχουν μία πολύ καλή πορεία και μέχρι τις 18/7 έχεις κάθε ευκαιρία να ανελιχθείς, να δεχθείς στήριξη, αλλά να νιώσετε και ανταμοιβή οικονομική από τις προσπάθειές σου. Σημαντικό είναι ωστόσο να παραμένεις προσηλωμένος στο στόχο σου , αλλά και να δείξεις προσοχή στις επαγγελματικές σου επιλογές, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 16-18/9. Οι μέρες 2 και 14 Ιουλίου, έχουν τις παγίδες τους, παρέμεινε ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα, αποφεύγοντας τα λάθη! Πιο κερδισμένος στα οικονομικά, με σπουδαίες ευκαιρίες ανόδου, απόκτησης έξτρα εσόδου μέσω επιδόματος, δανείου, αναδρομικών, ή και πώλησης, είσαι εσύ που είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Ο Ιούλιος είναι ιδανικός για να βάλεις σε τάξη και πρόγραμμα την διατροφή σου και το σώμα σου! Μπορείς να απαλλαγείς από κακές συνήθειες και να νιώσεις πιο ισορροπημένος!
Από oroskopos.gr