ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, τον Φεβρουάριο δέχεσαι σημαντικές εξυπηρετήσεις από τους άλλους ώστε να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών θα βρεις πιο έξυπνα επιχειρήματα να αντιπαραθέσεις σε αυτούς που σου εναντιώνονται. Οι προσωπικές σχέσεις έχουν πάρει ήδη ένα καλύτερο δρόμο και ίσως κάποιες μικρές αναταράξεις στα ερωτικά σε αποσκοπούν να σε αφυπνίσουν. Αν περνάς ένα μεταβατικό στάδιο μια νέα γνωριμία θα δώσει καινούργιο νόημα στην ζωή σου. Ο τομέας που θέλει καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο επαγγελματικός και κυρίως οι συνεργασίες με δύσκολους ανθρώπους ή με ανωτέρους σου. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και αν δεν προλαβαίνεις να εξοφλήσεις ζήτησε πίστωση χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξυπνούν και πάλι μέσα σου οι βαθύτερες ερωτικές σου επιθυμίες, αλλά και η ανάγκη να δώσεις και να πάρεις αγάπη κατά αποκλειστικότητα. Ο μήνας είναι ερωτικός και παθιασμένος αρκετά, ενώ η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στο ζώδιο σου, σε οδηγεί και σε ερωτικές ανατροπές αλλά και από απελευθέρωση από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κουράζεσαι αλλά θα καταφέρεις να βρεις ισορροπίες και να σταθεροποιήσεις συνεργασίες που είναι προς όφελός σου! Νέες τεχνικές, νέες ιδέες και περισσότερη γνώση είναι το τρίπτυχο της επαγγελματικής σου επιτυχίας! Στα οικονομικά η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων αναμένεται να φέρει άνθιση!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Ο μήνας είναι εξαιρετικός για να βάλεις προγραμματισμό σε διατροφή και άσκηση αλλά και για να μπορέσεις να έχεις ένα πιο οργανωμένο σχέδιο δράσης στην καθημερινότητά σου!
Από oroskopos.gr