ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 
Αγαπητέ μου Λέοντα, ο Ιούλιος ξεκινά με κοινωνική διάθεση και με την επιθυμία να κυνηγήσεις τα όνειρα και τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και τη πορεία σου! Μπορεί να είσαι κουρασμένος ψυχικά, σωματικά λόγω της εργασίας, του ανταγωνισμού που δέχεσαι και των παγωμένων σχέσεων που υπάρχουν γύρω σου όμως ο μήνας είναι μαχητικός! Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου η δράση σου επικεντρώνεται στον τομέα της καριέρας σου , όμως το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται απαιτητικό, έντονο αλλά και νευρικό για υποθέσεις που αφορούν τόσο τα επαγγελματικά όσο και τους στόχους που έχεις θέσει για το μέλλον σου. Δείξε πνεύμα υποχώρησης στις εντάσεις που θα προκύπτουν στην εργασία σου, δείξτε υπομονή στις απαιτήσεις του προϊσταμένου – που συχνά θα σου προκαλούν εκνευρισμό – και θυμήσου ότι η περίοδος αυτή σε καλεί να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σου πρόοδο. Ως τις 18 του μήνα οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε παρακινούν για να περάσετε καλά! Το καλύτερο «κομμάτι» του μήνα ξεκινά από τις 28 του μήνα που σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, η οποία και σε βοηθά να ανανεωθείς με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο βελτιωμένες είναι οι συνθήκες στα αισθηματικά σου κατά την διάρκεια του Ιουλίου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ως τις 18 του μήνα προσφέρει ευκαιρίες για φλερτ, ερωτική δικτύωση, νέες αισθηματικές γνωριμίες, αυτή την τάση αξιοποίησέ την στο έπακρο εσύ που είσαι ελεύθερος! Από τις 18 του μήνα με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο ένα κύμα νοσταλγίας έρχεται για να σε παρασύρει αυτό το διάστημα στην θάλασσα του συναισθήματος, της αναπόλησης, της ανάγκης να βρεθείς κοντά σε αυτό που πραγματικά αγαπάς πολύ! Αντιλαμβάνεσαι ότι οι σχέσεις θέλουν θυσίες και είσαι σε ετοιμότητα να δώσεις άνευ όρων και κανόνων την αγάπη σου! Δεν λείπει ωστόσο και το παρασκήνιο, το κρυφό, το μυστικό, ίσως όμως αρκετές στιγμές εσύ ο ίδιος να μην θέλεις να κάνεις γνωστές τις εξελίξεις που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που δεν έχει σπουδαίες οικονομικές μεταβολές, ούτε ανοδικές, αλλά ούτε και καθοδικές. Πιο ευάλωτος στα οικονομικά σου νιώθεις αυτό το μήνα εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 9-11/8 όπου διανύεις ένα έκρυθμο στάδιο αλλαγών στα επαγγελματικά σου, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι αβεβαιότητα και ανασφάλεια και στα οικονομικά. Πιο προσεχτικός πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 16-19/8 όπου θα βιώσεις κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές στα οικονομικά σχέδια, ενώ δεν θα λείπουν οι τάσεις εξαπάτησης ή και στα λάθη στα οικονομικά πολύ περισσότερο κοντά στις 2 και 14 Ιουλίου! Ο μήνας όμως έχει και τα τυχερά του, αυτά αφορούν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στο 1ο δεκαήμερο που ήδη από τις 19 Ιουλίου οι ιδέες σου, αλλά και οι επικοινωνίες σου μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σου. Τέλος, στις 28/7 με τη Νέα Σελήνη το ζώδιο σου,μπορείς να γυρίσεις μία νέα σελίδα, να κάνεις μία νέα αρχή και αν ο στόχος σου είναι η επαγγελματική και οικονομική άνοδος, θα σου δοθούν οι επεκτατικές ευκαιρίες που χρειάζεσαι!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Ο μήνας ξεκινά με εσένα να νιώθεις ότι η ενέργειά σου είναι στραγγισμένη και είναι απαραίτητο να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι επαρκώς. Η Πανσέληνος στις 13 του μήνα είναι πολύ πιθανό να φέρει μία αδιαθεσία. Στην πορεία ανακτάς τις δυνάμεις σου και από τις 28/7 πετάς!
Από oroskopos.gr