ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ο Ιούλιος είναι ένας μαχητικός μήνας, στον οποίο δίνεις τον δικό σου αγώνα για να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου, αλλά και για να διασφαλίσεις καλύτερους πόρους για το μέλλον σου. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου, σε ωθεί να κάνεις κινήσεις για την τόνωση των οικονομικών, δεν παύει όμως αυτή η περίοδος να είναι και απαιτητική πολύ! Η Αφροδίτη ως τις 18 του μήνα από τους Διδύμους, ευνοεί τα φλερτ, τις ερωτικές γνωριμίες αλλά και τις απολαύσεις μέσω μετακινήσεων και εκδρομών. Στην συνέχεια από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει αγαλλίαση και αρμονία στο σπίτι, στην οικογένεια και η προσωπική σου ζωή γίνεται πολύ πιο ζεστή και εγκάρδια! Το σημείο που πρέπει να δείξεις προσοχή είναι κοντά στις 13 Ιουλίου με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία και θα «πλήξει» προσωρινά τον τομέα της καριέρας σου, απέφυγε την παρορμητικότητα και την βιασύνη στις αποφάσεις σου! Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα, στο τέλος του μήνα, σου ανοίγει τον ορίζοντα για διακοπές, έρωτα, διασκέδαση και καλοκαιρινή ανεμελιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απολαμβάνεις καλοκαίρι στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα, αρκεί να μην είσαι παρορμητικός στις αποφάσεις και στις αντιδράσεις σου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε κάνει να βρίσκεσαι εξωστρεφής, κοινωνικός, πρόσχαρος και γεμάτος διάθεση για φλερτ. Ερωτικά μηνύματα και συναντήσεις ευνοούνται ως τις 18 του μήνα ενώ αν είσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό και ένα ερωτικό ταξιδάκι! Οι καλύτερες στιγμές ωστόσο στα ερωτικά σου ξεκινούν από τις 28 του μήνα όπου με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, αναμένεται ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούλιος είναι ένας ευάλωτος μήνας για τα οικονομικά σου, αφού ήδη από τις 5 του μήνα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένοντας να κυριαρχήσει η τάση αύξησης εξόδων για την πορεία του καλοκαιριού! Παρόλο που είσαι αρκετά δραστήριος για την τόνωση των οικονομικών σου , δεν θα λείψουν τα απρόσμενα έξοδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7-9 Απριλίου. Θα χρειαστεί να είσαι πιο εγκρατής στις αγορές και στις επενδύσεις σου σε αυτό το μήνα του έτους! Ο Ερμής ως τις 5/7 και η Αφροδίτη ως τις 18/7 από το ζώδιο των Διδύμων, προσφέρουν ωστόσο την ευκαιρία επαφών, συμφωνιών, διαπραγματεύσεων για τα οικονομικά, όπου με τις ιδέες σας και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μπορείς να βρεθείς κερδισμένος! Πιο τυχερός και στα οικονομικά θα είσαι εσύ που έχεις 27-29 Μαρτίου αρκεί να συγκρατήσεις την τάση σου για σπατάλη!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική αυτό το μήνα, αρκεί να αποφύγεις τις διατροφικές υπερβολές που θα ανεβάσουν γρήγορα την ζυγαριά στα ύψη!

Από oroskopos.gr