ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις 

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου είναι απαραίτητο να οργανώσεις τις κινήσεις σου, προκειμένου να σταθείς σταθερός στις απόψεις σου αλλά και να αποφύγεις τις ανώφελες συναναστροφές. Ο Δίας πορεύεται στο ζώδιο σου, σου προσφέρει τύχη και προστασία, η τάση αυτή θα ενισχυθεί πολύ παραπάνω από τις 20 του μήνα που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, γεγονός που θα φέρει άνθιση σε έρωτα και οικονομικά, όμως … είναι σημαντικό να μην λειτουργείς με τόλμη, επιπολαιότητα και ρίσκο! Ο αισθηματικός τομέας θα περάσει φάση ουσιαστικής ανανέωσης, αν είσαι ήδη σε μία σχέση απλά συγκρατήσου τις νευρικές στιγμές που ούτως η αλλιώς τους τελευταίους 5 μήνες υπάρχουν! Στον επαγγελματικό τομέα, η δραστηριοποίησή σου θα αποτελέσει τον άσσο στο μανίκι σου! Στα οικονομικά παρά τους φόβους που έχεις θα τα καταφέρεις αρκεί να διατηρήσεις την λογική και την προνοητικότητα στην διαχείριση του εισοδήματος σου αλλά και στην διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών που η εποχή απαιτεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας ερωτικός μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Φεβρουάριος για σένα και πράγματι αυτό που τόσο πολύ θέλεις και λαχταράς, μπορείς να το έχεις, αφού ο Δίας από το ζώδιο σου ανοίγει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να λάμψεις και να ικανοποιηθείς στα αισθηματικά ! Διώξε μακριά τις αμφιβολίες, ή ακόμα και τις αμφίβολες καταστάσεις στον έρωτα και δώσε περισσότερο χώρο σε μία ουσιαστική ανανέωση που να ξέρεις ότι θα έρθει ειδικά την τελευταία εβδομάδα του μήνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τέρμα τα γκάζια στα επαγγελματικά, ο μήνας είναι δραστήριος, αγωνιστικός και οι εξελίξεις ταχύτατες όμως πολλά θα μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά και οι συνθήκες θα είναι και ικανοποιητικές για την πορεία και το μέλλον σου! Στον οικονομικό τομέα θέλω μόνο την προσοχή σου στις 5 του μήνα με την Ουράνια Πανσέληνο στο Λέοντα γιατί μπορεί να κάνεις κάποια απερισκεψία αγοράς που να σου αδειάσει το πορτοφόλι!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφία

Από γοητεία δεν σε φοβάμαι η εμφάνισή σου είναι στα καλύτερά της, μόνο προσοχή στις διατροφικές υπερβολές. Ο μήνας είναι ικανοποιητικός για θέματα φυσικής κατάστασης

Από oroskopos.gr