ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 
Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Ιούλιος ξεκινά κάτω από το φως της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο σου στο τέλος του Ιουνίου, επομένως ως τις 13 του μήνα όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω κορυφώνονται αλλαγές στην ζωή σου, στις σχέσεις σου και .. ανοίγεις έναν νέο όμορφο κύκλο! Η νέα θέση του Άρη από τον Ταύρο κρίνεται θετική για το δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο που χαρακτηριστική θα είναι η κοινωνική σου δραστηριοποίηση. Βγαίνεις από το καβούκι σου, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, κάνεις ξεκαθαρίσματα σε ήδη υπάρχουσες φιλίες σου αλλά και ξεκινάς νέες συλλογικές δραστηριότητες. Αυτή την περίοδο όμως παίρνεις και σημαντικές πρωτοβουλίες και κάνεις τα βήματα εκείνα για να εκπληρώσεις κάποιες προσδοκίες σου. Από τις 18 του μήνα όπου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου, οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή, βελτιώνονται, δίνεις και παίρνεις αγάπη ικανοποιώντας τα βαθύτερα ένστικτά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου λοιπόν από τις 18 Ιουλίου και εσύ στην καρδιά του καλοκαιριού ανανεώνεσαι, ομορφαίνεις, μαγνητίζεις και περνάς όμορφες στιγμές. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται, οι ευκαιρίες για χαρά, απόλαυση, ανεμελιά παρέα με αγαπημένα πρόσωπα είναι πιο γενναιόδωρες …Αναγνωρίζεις καλύτερα τι είναι αυτό που θέλεις και επικεντρώνεσαι σε τρόπους που θα κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τον Ιούλιο δίνονται λύσεις για οικονομικές ανησυχίες που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Πιο πιεστικές θα είναι οι οικονομικές συνθήκες εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα κοντά στις 15-17/7, όπου έχεις αρκετούς ανοιχτούς οικονομικούς λογαριασμούς από το παρελθόν σου, που σε πιέζουν ακόμα και στο παρόν. Ως τις 18/7 καταφέρνεις και διεκπεραιώνεις επιτυχώς κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες και αυτό σε ανακουφίζει. Από τις 18/7 η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σας βοηθά να έλξεις πιο εύκολα κοντά σου και το χρήμα και είναι βέβαιο ότι δεν θα έχεις κανένα παράπονο από την κατάσταση των οικονομικών σου. Ο μήνας ωστόσο προσφέρει το διάστημα από τις 19/7 και κάποιες προτάσεις / συζητήσεις που θα δεχθείς και θα αφορούν ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα πηγή εσόδων που θα σε στηρίξει σημαντικά, ιδιαίτερα από τις 28/7 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα! Πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής ανόδου δέχεσαι εσύ πού είσαι Καρκίνος 1ου δεκαημέρου, σε όλη την πορεία του μήνα!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Ξεπερνάς δυσκολίες και αδιαθεσίες του χτες και μπαίνεις σε ένα πολύ καλύτερο πρόγραμμα που σε ανανεώνει σημαντικά!
Πηγή: Οroskopos.gr