ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, ο Ιούλιος είναι σημαντικός μήνας για την προοπτική στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Στην πορεία του σχηματίζεται στις 13 του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, η οποία φέρνει ένα κύμα εξελίξεων στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Ο Ερμής ως τις 5 και η Αφροδίτη ως τις 18 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων σε βοηθούν να βελτιώσεις αισθητά την κατάσταση στην εργασία σου αλλά και στην φυσική σου κατάσταση. Από τις 18 του μήνα βελτιώνεται το τοπίο και στα αισθηματικά σου! Ο Άρης στον Ταύρο από τις 5 του μήνα σε βάζει σε μία περίοδο ερωτικής δράσης, σε κινητοποιεί να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ. Υπάρχουν λοιπόν θετικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή και όχι μόνο , δραστηριοποιείσαι περισσότερο δημιουργικά, διασκεδάζεις περισσότερο, απολαμβάνεις στιγμές ή και ασχολείσαι περισσότερο με την τέχνη ή με δημιουργικές / επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αν είσαι γονιός θα έχεις κάποιες εντάσεις και καβγαδάκια με τα παιδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Καρκίνο, από τις 18 του μήνα! τονώντας το αίσθημα της ζεστασιάς και της συντροφικότητας στις σχέσεις σου! Έχεις την ανάγκη να δώσεις αλλά και να λάβεις αγάπη, δέχεσαι ευκαιρίες τόσο για την βελτίωση των συνθηκών στις σχέσεις σου, όσο και για την δημιουργία μίας νέας σχέσης αν είσαι χωρίς ταίρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τον Ιούλιο η εργασία σου αποδίδει και μπορείς μέσω αυτής, να καλύψεις τις οικονομικές σου ανάγκες και να νιώσεις πιο ανακουφισμένος! Πιο περιοριστικά είναι τα οικονομικά για εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα κοντά στις 15-17/1 όπου ο Κρόνος από τον Υδροχόο σου θέτει πιο αυστηρά πλαίσια και σε πιέζει με οικονομικές ευθύνες, που σου στερούν την ανεμελιά! Η Πανσέληνος στις 13/7 προκαλεί ένταση για ζητήματα προσωπικά, ενώ σκόπιμο είναι τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι να προσέχεις στην οικονομική διαχείριση! Ως τις 18/7 η εργασία εξελίσσεται σε καλούς ρυθμούς και οι αποδόσεις της στα οικονομικά θα είναι ικανοποιητικές. Το διάστημα από τις 19 Ιουλίου και έπειτα, προσφέρεται για συζητήσεις, επικοινωνίες, συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου, ενώ θα λάβεις και χαρούμενα νέα αναφορικά με την διεκπεραίωση υποχρεώσεών σου. Στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 28/7, αρχίζουν να διαφαίνονται πολύ καλές συνθήκες για την άνοδο των οικονομικών !

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Νιώθεις καλά είσαι όμως και καλά! Η φυσική σου κατάσταση είναι εξαιρετική χωρίς αδιαθεσίες ή προβληματισμούς!
Πηγή: Oroskopos.gr