ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Μηνιαίες προβλέψεις 
Καλωσορίζεις τον Ιούλιο με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κινούνται στο ζώδιο σου, επομένως αγαπητέ μου Δίδυμε, δεν σου λείπει η εξωστρέφεια, η κοινωνικότητα, αλλά και ο ερωτισμός. Χρειάζεται ωστόσο να δείξεις προσοχή στις επιλογές σου και να μην παρασυρθείς από την επιπολαιότητα προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη και τις συγχύσεις! Με τον Άρη από τον Ταύρο καλείσαι να κλείσεις εκκρεμότητες, έρχεσαι πολλές φορές αντιμέτωπος με το παρελθόν, ενώ χαρακτηριστικός θα είναι και ο ψυχολογικός αναβρασμός και η ένταση που θα σε διακατέχει. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για την ξεκούραση σου. Θα κινηθείτε αυτή την περίοδο πιο κρυφά, μυστικά ή και παρασκηνιακά – ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την εργασία σου – βάζοντας στα σκαριά σχέδια που θα τα ξεκινήσεις επίσημα λίγο αργότερα. Τα φεγγάρια του μήνα προκαλούν μία περιστασιακή αναστάτωση στα οικονομικά κοντά στις 13 του μήνα, ενώ με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 28 του μήνα βάζεις πλώρη για νέα σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο αυτό το μήνα, αφού στις περισσότερες ημέρες του Ιουλίου η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου προσφέροντάς σου ανεμελιά, ερωτισμό, ικανοποίηση, χαρά και ευδαιμονία! Αυτό που πρέπει όμως να προσέξεις είναι τα διπλά ερωτικά ταμπλό, τις απιστίες και τις επιπόλαιες ερωτικές αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που το εισόδημά σου θα έχει ανοδική πορεία και οι συνθήκες των οικονομικών σου θα είναι βελτιωμένες, δεν θα λείπουν όμως από την πλευρά σου τα έξοδα αλλά και η επαγγελματική κούραση, προκειμένου να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου . Ως και τις 18/7 έχεις σύμμαχο την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, που σε βοηθά να έλξεις κοντά σου πιο εύκολα το χρήμα, δημιουργώντας και τις κατάλληλες συνθήκες. Από τις 18/7 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε ανταμείψει πλήρως στα οικονομικά και θα έχεις την άνεση να οργανώσετε πιο εύκολα τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις! Κοντά στην Πανσέληνο στις 13 Ιουλίου, είναι σκόπιμο να είσαι πιο προνοητικός στα οικονομικά περιορίζοντας τα παρορμητικά έξοδα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο! Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά, έγγραφα, απαντήσεις οικονομικού περιεχομένου τα προχωράς σε καλούς ρυθμούς το διάστημα 5-19/7. Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 15-17/6 προσοχή στα λάθη, τις παρανοήσεις και στις εξαπατήσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά στις 2 και 14 Ιουλίου!

Προβλέψεις για Υγεία – Ομορφιά

Αυτό το μήνα εξαντλείς τον εαυτό σου και αυτό θα έχει ως αντίκτυπο να νιώθεις τις μπαταρίες σου τις ψυχολογικές και τις σωματικές να αδειάζουν! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση!
Από oroskopos.gr