Η εβδομάδα που ξεκινά επιφυλάσσει αστρολογικές εκπλήξεις. Τα 12 ζώδια είτε θα ευνοηθούν ερωτικά, είτε θα έχουν προβλήματα και συγκρούσεις με το έτερον ήμισυ.

ΚΡΙΟΣ

Λάμπετε από ικανοποίηση τόσο ερωτική όσο και συναισθηματική. Κάποιες σχέσεις θα προχωρήσουν ένα βήμα πιο πέρα. Θα χαρείτε την αγάπη όσο τίποτα άλλο, αρκεί να μην γίνετε κτητικοί. Να αφήσετε κατά μέρος ζήλιες και πάθη, αλλά και εγωισμούς.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ρομαντικοί, ονειροπόλοι και τρομερά αισιόδοξοι, αυτή την εβδομάδα, θα ενδώσετε σε έναν έρωτα που μπορεί άνετα να χαρακτηρισθεί «μοιραίος». Αν δεν σας πιάσουν οι κτητικότητες και οι εγωισμοί, η σχέση αυτή έχει προδιαγραφές για γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά τις ατασθαλίες, έρχεται η ηρεμία. Αφού καταφέρατε να σας συγχωρήσει ο σύντροφός σας, τώρα πια θα προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Ρομαντισμός και αισθησιασμός, αγάπη και δέσμευση. Για τους ελεύθερους, έρχονται ευκαιρίες ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ισχυρός μαγνητισμός που διαθέτετε έμφυτα, επεκτείνεται και αυτό το διάστημα. Επιτέλους, αποφασίζετε να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τις συναισθηματικές στερήσεις, που του είχατε επιβάλλει τον τελευταίο καιρό. Αισιοδοξία και ικανοποίηση από δω και πέρα.

ΛΕΩΝ

Ένας χωρισμός σάς έχει ρίξει στα μαύρα Τάρταρα, αλλά δεν πρέπει να λυπάστε τόσο. Αν η σχέση που τελείωσε, απλά δεν άντεξε στο πέρασμα του χρόνου, καλώς τελείωσε. Νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους και νέες ευκαιρίες ανοίγουν νέους ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κάνετε όνειρα με το ταίρι σας, τόσο για το μέλλον όσο και τη δημιουργία οικογένειας, αφού η σχέση πλέον έδειξε τα διαπιστευτήριά της στην πάροδο του χρόνου. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία αλλά και την τύχη να συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας και καλή ζωή, αλλά και η εκπλήρωση των επιθυμιών σας, έρχονται χωρίς καθόλου κόπο. Οι έρωτες παίρνουν διαστάσεις μοιραίου και το πάθος σας δεν μαζεύεται εύκολα. Να αποφύγετε κτητικές τάσεις, ζήλιες και εμμονές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά την οριστική διάλυση, έρχεται η αναγέννηση. Θα συναντήσετε αυτό το διάστημα έναν νέο έρωτα, που ενώ φαίνεται ότι είναι μοιραίος, και κάνει την καρδιά σας να χτυπά σε τρελούς ρυθμούς, η κτητικότητά σας και η ζήλια σας, δεν θα τον αφήσει να ευδοκιμήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ρομαντισμός, ο αισθησιασμός, ο έρωτας και οι αγάπες βρίσκουν ξανά το δρόμο τους, αν και δεν είστε και πολύ υπέρ των σχέσεων αυτό το διάστημα. Αυτό που επιζητάτε ως επί το πλείστον, είναι να τα βρείτε πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας χωρισμός σάς έχει αφήσει με την πικρία, ότι δώσατε πολλά και δεν εισπράξατε τίποτα. Αυτό όμως, είναι μια αυταπάτη που τρέφετε, για να δικαιολογήσετε τα λάθη σας στον εαυτό σας. Αν συνεχίσετε έτσι, σύντομα θα μείνετε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αισθηματικές σχέσεις ανανεώνονται και εκπληρώνουν τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Το τελείωμα της εβδομάδας σας βρίσκει να ανταλλάσσετε ερωτικά μηνύματα και λόγια αγάπης. Οι «ελεύθεροι σκοπευτές» θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο έρωτας εμφανίζεται από το πουθενά και σας συναρπάζει. Όσοι είστε μόνοι έχετε σοβαρές πιθανότητες να δεσμευτείτε. Ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεωθείτε, καθώς ένα αναζωογονητικό αεράκι πνέει στις σχέσεις σας και τις πάει προς το «μεγάλο βήμα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ