Κριός
Αγαπητέ Κριέ, μία όμορφη ημέρα, είναι εδώ για σένα! Σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι κοινωνικά περιζήτητος και δημοφιλής και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα, θα είναι επικεντρωμένα επάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση, χαρά και ευχαρίστηση!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα έχει μεγάλη σημασία για εσένα έχει η ασφάλεια του σπιτιού σου και φυσικά η οικογένεια σου! Μέσα από συγγενικές σχέσεις, θα λάβεις βαθιά και ουσιαστική αγάπη! Θέματα πρακτικά ή τεχνικά, που αφορούν την οικία σου, τώρα λύνονται, μετά από ωφέλιμες συζητήσεις!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα ο αξιοθαύμαστος τρόπος που επικοινωνείς, εντυπωσιάζει τον κοινωνικό σου περίγυρο! Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Είναι η ιδανική στιγμή, για δημόσιες σχέσεις, μάθηση, ανταλλαγή πληροφοριών, ευχάριστες εναλλαγές και σημαντικές συζητήσεις!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, αποζητάς δικαιοσύνη, σταθερότητα, σιγουριά και συναισθηματική ικανοποίηση και οικονομική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, είσαι έντιμος και ξεχωρίζεις για την υπομονή σου και την αποφασιστικότητα σου! Είσαι ικανοποιημένος με τα κεκτημένα σου και επιτέλους ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, λάμπεις και είσαι πρωταγωνιστείς! Υλοποιείς τα σχέδια και τα όνειρα σου με ευκολία και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου. Είσαι γοητευτικός και εντυπωσιακά επιβλητικός! Περιόρισε ωστόσο, έπαρση και εγωκεντρισμό, στις κοινωνικές σου συναναστροφές!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις μια και καλή φοβίες, εμμονές και άγχη! Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με κοινωνικές, καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες! Προσφέρεις ανιδιοτελώς στους άλλους και ταυτόχρονα, καταφέρνεις να γιατρέψεις και τις δικές σου πληγές, διώχνοντας κάθε τι τοξικό!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ασχοληθείς κυρίως με τους φίλους σου! Αποφασίζεις να κοιτάξεις μπροστά και να ακολουθήσεις τις πολύτιμες συμβουλές, ενός πολύ στενού σου φίλου! Επίσης, η ημέρα είναι η ιδανική, για αγαθοεργίες και βοήθεια σε αυτούς που σε έχουν ανάγκη!

Σκορπίος
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικεντρώνεσαι στα όνειρα, τους σκοπούς και τους στόχους σου, κάνεις τις σωστές κινήσεις και πετυχαίνεις ό,τι επιθυμείς! Κοινωνικά, κερδίζεις με ευκολία, τον θαυμασμό, την εκτίμηση και των σεβασμό, αφού είσαι έντιμος, δυνατός και ώριμος! Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, κερδίζεις βελτίωση κοινωνικής εικόνας!

Τοξότης
Φίλε Τοξότη ξαναβρίσκει τον εαυτό σου! Κερδίζεις πολλά, μέσα από επαφές, συναναστροφές, συνομιλίες και συναντήσεις! Θα καταλάβεις πως οι άλλη, σε θαυμάζουν για το οξυδερκές μυαλό σου, το χιούμορ σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Ιδανική ημέρα για εξόδους, ταξίδια και μετακινήσεις!

Αιγόκαιρος
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι πολύ διαισθητικός και διορατικός! Αποφασίζεις να μην ανοιχθείς στους άλλους, αλλά να ακούσεις αυτοί τι έχουν να σου πουν! Διαβάζεις την γλώσσα του σώματος και μαντεύεις προθέσεις! Ιδανική ημέρα, για ψυχολογική αναγέννηση και ανανέωση, όπως επίσης και για να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά την πειθώ σου!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι στις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις! Βελτιώνεις τα πάντα, μέσα από συναναστροφές και συζητήσεις ! Ωστόσο, θα είσαι λίγο αναποφάσιστος σήμερα, γεγονός που θα καθυστερήσει την υλοποίηση των σχεδίων σου, αλλά οι πλέον βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν πολύ, να πάρεις αποφάσεις!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα ασχολείσαι κυρίως με πρακτικά θέματα! Αποφασίζεις να φροντίσεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου, να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις υποθέσεις της καθημερινότητας! Ωστόσο, οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, διότι θα εξαντληθείς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ