Ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο διανύουν όλα τα ζώδια. Η όψη των ημερών μας μπερδεύει γιατί από τη μια αισθανόμαστε ότι να πατάμε ταυτόχρονα το γκάζι και το φρένο, αφού νιώθουμε έντονη την ανάγκη να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν, και από την άλλη ο Κρόνος έρχεται για να μας υπενθυμίσει τις αδυναμίες, τα εμπόδια και τους περιορισμούς που υπάρχουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα και κυρίως τις τελευταίες μέρες το κλίμα είναι πολύ τεταμένο και πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια αρκετά απαιτητική ή μεταβατική φάση. Το τετράγωνο που κορυφώνεται στις 7/8 στο ζώδιό σας έρχεται για να φέρει επιπλέον πιέσεις, καθώς και εμπόδια ή περιορισμούς που θα σας αποθαρρύνουν και μπορεί να σας αποτρέψουν από το να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Είναι πιθανό να σας αναθέσουν πολλές ευθύνες στη δουλειά, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε σε αυτές ή να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή κριτική η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια άγχη και ανασφάλειες και θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν προσπαθείτε αρκετά.

Θα πρέπει να προσέξετε λοιπόν τη σχέση σας με ανωτέρους ή με πρόσωπα εξουσίας, γιατί θα είναι δύσκολο να τους πάρετε με το μέρος σας και θα αντιμετωπίσετε μεγάλη αντίσταση και δυσπιστία. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε κάτι νέο ή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, επομένως κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην πάρετε ρίσκα χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Τέλος, θα πρέπει να περιορίσετε τη βιασύνη και τον παρορμητισμό, γιατί αυτές τις ημέρες μπορεί να είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου χρειάζεται πολλή προσοχή και λεπτούς χειρισμούς αυτές τις ημέρες, κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τις συνεργασίες σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες και εμπόδια που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αλλάξετε τακτική ή ότι πρέπει να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις ή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Προσοχή επίσης στις επαφές με ανθρώπους που συναντάτε τώρα, αλλά και στις σχέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις που θα σας απομακρύνουν.

Οι ημέρες αυτές δεν προσφέρονται για συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, γιατί δεν θα βγείτε κερδισμένοι και θα είναι δύσκολο να πάρετε τους άλλους με το μέρος σας και να τους πείσετε για τις απόψεις σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε σκληρή κριτική από τον σύντροφο ή από τους ανωτέρους σας, κάτι που θα σας αποθαρρύνει. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να δουλέψετε σκληρά και να αποδείξετε την αξία σας με πρακτικά αποτελέσματα, χωρίς να προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας ή να εμπλακείτε σε σκληρές αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 7/8 φέρνει εντάσεις, αλλά και απογοητεύσεις μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και καλείστε να είστε όσο πιο λογικοί και συγκρατημένοι ώστε να αποφευχθούν οι ακρότητες. Το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας θα είναι κάπως ψυχρό και μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας και δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, κάτι που θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση και να ειπωθούν πράγματα που μπορεί να πληγώσουν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε όλη αυτή την κατάσταση και να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε ή να αποστασιοποιηθείτε από τον σύντροφο ή από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε ακόμα και να λήξετε οριστικά μια κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι ημέρες δεν είναι ιδανικές για να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν τη σχέση ή τον γάμο σας και πάνω απ’ όλα δεν θα πρέπει να έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους, γιατί το πιθανότερο είναι να προσγειωθείτε απότομα και να απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο στις 7/8 έρχεται για να φέρει συγκρούσεις και εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή κριτική από τον σύντροφο ή από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή να σας αναθέσουν ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σας πιέσουν υπερβολικά και θα σας κάνουν να ξεσπάσετε. Θα δυσκολευτείτε να έρθετε πιο κοντά στους άλλους και θα νιώσετε ότι οι γύρω σας δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας.

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αναμοχλεύσετε το παρελθόν, όμως κάτι τέτοιο μπορεί να μην έχει την εξέλιξη που θέλατε με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε. Γενικώς, η συμπεριφορά των γύρω σας θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες, όμως δεν θα πρέπει να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν σε βάθος και έχουν αποδείξει την αξία τους και αποφύγετε να πάρετε ρίσκα ή να επενδύσετε σε άτομα που δεν είναι αξιόπιστα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ