Είναι αλήθεια ότι κάποια ζώδια ξεπερνούν τους πρώην τους γρήγορα ενώ άλλα τους σκέφτονται ακόμα και χρόνια μετά. Όμως κατά τη διάρκεια της καραντίνας όλα αλλάζουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο κατ’οίκον περιορισμός ίσως να οδηγήσει κάποια ζώδια να νιώσουν νοσταλγία για τον πρώην τους, κάτι που υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να μην γινόταν. Δείτε παρακάτω ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να νοσταλγήσουν μία παλιά τους σχέση κατά τη διάρκεια του 2ου lockdown που όπως φαίνεται θα παραταθεί και μετά τις 7 Δεκεμβρίου.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι ο ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου και η απομόνωση καθώς και ο πολύς ελεύθερος χρόνος κατά τη διάρκεια της καραντίνας, του δίνουν την ευκαιρία να φαντασιώνεται. Ο Ιχθύς είναι ιδεαλιστής στα θέματα καρδιάς και αναπολεί συχνά παλαιότερες σχέσεις του είτε αυτές έχουν λήξει με καλό είτε με άσχημο τρόπο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων μπορεί να μην είναι τόσο ρομαντικός όσο ο Ιχθύς αλλά σίγουρα του αρέσει να είναι ερωτευμένος. Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου του και να νιώθει ότι τον αγαπούν. Η απομόνωση δεν του ταιριάζει καθόλου οπότε η μοναξιά μπορεί να του δημιουργήσει έντονη νοσταλγία για κάποια παλιότερη σχέση του.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός είναι τρυφερός και οι σχέσεις για εκείνον είναι ότι πιο σημαντικό καθώς η συντροφικότητα του δίνει την αίσθηση της ισορροπίας. Χωρίς ένα σύντροφο, ο Ζυγός δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την απομόνωση και έχει την τάση να σκέφτεται υπερβολικά. Ως το πιο ρομαντικό ζώδιο, ο Ζυγός τείνει να ωραιοποιεί όλες τις καταστάσεις, πόσο μάλλον τις παλαιότερες σχέσεις του.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τις εμμονές του. Το πιο πιθανό είναι κατά τη διάρκεια της καραντίνας να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του σερφάροντας στα social media κάτι που αναπόφευκτα θα τον οδηγήσει στο να χαζεύει το Instagram κάποιας προηγούμενης σχέσης του. Έχει την τάση να υπεραναλύει τα πάντα, πόσο μάλλον μία παλιά σχέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ