Ο Μάιος, ο μήνας των λουλουδιών, δεν θα είναι καλός για όλους, αφού κάποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πανικοβάλεστε, αφού με λίγη προσοχή παραπάνω θα μπορέσετε να διαχειριστείτε οι όποιες κακοτυχίες έρθουν στο δρόμο σας.

Δίδυμος-Τοξότης-Παρθένος-Ιχθύες

Οι γεννημένοι του β’ ή γ’ δεκαημέρου των παραπάνω ζωδίων θα χαλαρώσουν γύρω στις 25 του μήνα. Αφού, ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι τις 25, οπότε εντάσεις, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά, το σπίτι ή τις σχέσεις είναι δεδομένα. Απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και διαψεύσεις να περιμένεις και με τη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα.

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους, μέχρι τις 23, βάζοντας σε αναμονή όλα τα σχέδιά σου ή ό,τι -τέλος πάντων- σκόπευες να κάνεις για να ξεμπερδέψεις με ανοιχτά θέματά σου. Στα καπάκια, έχεις και μια Πανσέληνο-Έκλειψη που βαράει τη δουλειά, την υγεία, τα γραφειοκρατικά, τις μετακινήσεις και τις σχέσεις σου με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς, όπου τα προβλήματα -άμεσα ή έμμεσα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα είναι αρκετά.

Λέων-Υδροχόος-Ταύρος-Σκορπιός

Εσείς που ανήκετε σε αυτά τα ζώδια και είστε γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο, προσοχή, καθώς η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη, στις 16 Μαΐου δεν θα σου φέρει κάτι της προκοπής στα επαγγελματικά, τα οικογενεικά ή τις σχέσεις σου.

Αντίθετα, προβλέπονται προβλήματα συνεννόησης, κατανόησης αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις και ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, αλλά θα είναι δύσκολο.

Και όλα αυτά επειδή υπάρχει ένας Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους, που καθυστερεί εξελίξεις και καινούργια δεδομένα που ίσως σε βοηθούσαν, αλλά και ένας Άρης στους Ιχθύς που μπάζει νερά στα οικονομικά σου και τα ερωτικά σου (αυτό ισχύει και για σένα του β’ δεκαημέρου) και η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου αφήσει λανθασμένες εντυπώσεις και να σε γεμίσει με ψευδαισθήσεις, ώστε μετά να χάσεις κάθε ελπίδα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ