Η πανσέληνος του χιονιού είναι αύριο Τετάρτη (16/2) και αναμένεται να επηρεάσει τα ζώδια.

Ας δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από την πανσέληνο του χιονιού, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του «χιονιού» επηρεάζει τον τομέα που αφορά στην οικογένεια και το σπίτι και θα φέρει πίεση και εξελίξεις. Ίσως θα θέλετε να περνάτε πολλές ώρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά οι υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά να μην σας το επιτρέπουν και να χαλάει το κέφι σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που να αφορούν είτε το σπίτι ως ακίνητο και να πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό, είτε να δημιουργηθούν εντάσεις με μέλη της οικογένειας σας και να νιώθετε πίεση και νεύρα. Προσέξτε τις σχέσεις σας είτε με συγγενείς είτε με συναδέλφους, ιδιαίτερα αν εκπροσωπούν κάποιο από τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο, καθώς μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που ίσως σας φέρουν στα όρια σας. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νευρά σας και μιλήστε με ειλικρίνεια και ευγένεια αν νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή ότι δεν σας κατανοούν. Επίσης, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στη φυσική σας κατάσταση. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και θα δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούρια πράγματα, να κυνηγήσετε την επαγγελματική σας αναγνώριση και να βρείτε νέους φίλους και έρωτες.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος γράφει το όνομα σας και σας κάνει πρωταγωνιστές. Το φεγγάρι, σε συνεργασία με τις όψεις που πραγματοποιούνται την ίδια ημέρα, φέρνει καλά και… κακά νέα. Ας αρχίσουμε από τα αρνητικά, τα οποία αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ίσως προβληματιστείτε για κάποια προσωπική σας σχέση ή επαγγελματική. Ίσως κάτι δεν πηγαίνει καλά με το ταίρι σας ή έχετε φτάσει σε οριακό σημείο με κάποιον συνεργάτη σας και μετανιώνετε που δώσατε τα χέρια. Μπορεί από την άλλη αυτοί οι δύο τομείς να μπερδεύονται, αν για παράδειγμα τρέφετε αισθήματα για κάποιο άτομο από τη δουλειά και τα «συμφέροντα» συγκρούονται και όλο αυτό να σας προβληματίζει και να σας χαλάει τη διάθεση. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι στο επίκεντρο για εσάς και το επόμενο διάστημα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πάμε όμως και στα θετικά, που αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οικονομικά σας και τις νέες γνωριμίες. Αγαπητοί μου Λέοντες με αυτό το φεγγάρι είστε στο επίκεντρο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό βγείτε, διασκεδάστε και γνωρίστε νέα άτομα. Μπορεί ανάμεσα τους να κρύβεται ο έρωτας που επιθυμείτε. Επίσης, σχεδιάστε το μέλλον σας, σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι η εικόνα σας, πώς θα είστε ευτυχισμένοι και κάντε τις κινήσεις και τις αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στον καλύτερο εαυτό σας. Προσοχή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2 σας κάνει πιο φιλόδοξους και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας. Θα έχετε την ανάγκη να βγείτε μπροστά, να δείξετε τα ταλέντα σας και θα αναζητάτε την αναγνώριση. Όμως οι άλλοι γύρω σας θα σας πιέζουν, θα ζητούν συνεχώς περισσότερα από εσάς και αν δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, τότε δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην εργασία. Μην βιάζεστε και μην παίζετε παιγνίδια ελέγχου και εξουσίας, διότι όσο πιέζετε τις καταστάσεις τόσο θα φεύγουν από τον έλεγχο σας και στο τέλος θα εκτεθείτε. Σε όλες τις προκλήσεις απαντήστε με τη δουλειά σας. Όσο για τις οικογενειακές πιέσεις, προσπαθήστε να καταλάβετε ότι και οι άλλοι έχουν ανάγκες και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά και να παρεξηγήστε με το παραμικρό. Μπορεί αυτές τις ημέρες να σας απασχολήσουν και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και να χρειάζεται να τρέξετε για να διευθετήσετε την κατάσταση. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου και ίσως φέρει ξαφνικές ευκαιρίες στα ερωτικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σχηματίζεται απέναντι σας και φέρνει τα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στο προσκήνιο, ρίχνοντας άπλετο φως στις θετικές, αλλά και στις αρνητικές πλευρές τους. Κάποιοι λοιπόν θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον με το ταίρι σας ή με έναν συνεργάτη και θα αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις. Άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και να βρείτε το νόημα που ψάχνετε. Όσοι όμως δεν περνάτε καλά, θα θέλετε να βάλετε όρια και προϋποθέσεις για να συνεχίσετε τη συνύπαρξή σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Απλώς, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, διασφαλίστε με κάθε τρόπο αν όντως τα δεδομένα που έχετε βασίζονται στην πραγματικότητα και δεν τα διογκώνετε στο μυαλό σας λόγω συναισθηματικής φόρτισης. Όλα αυτά δεν θα συμβούν σε μία ώρα, σε μία μέρα ή σε μια εβδομάδα, ειδικά για εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στην Πανσέληνο η επιρροή της θα σας συντροφεύει για έναν χρόνο, οπότε οι εξελίξεις και οι αποφάσεις θα έρθουν τους επόμενους μήνες. Η όψη Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά η όψη Δία-Ουρανού ίσως φέρει ευκαιρίες σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ