Δίδυμος

Η περίοδος αυτή σε βρίσκει αφοσιωμένο στα επαγγελματικά σου και εκεί ακριβώς είναι που πρέπει να εστιάσεις. Η σημερινή και αυριανή Πανσέληνος στους Ιχθύς φέρνει δύναμη στον 10ο οίκο σου, ο οποίος αφορά την καριέρα και την φήμη σας. Είναι η στιγμή για εσάς να λάμψετε στα επαγγελματικά σας. Επίσης μπορεί να ξανασκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι δεν λειτουργεί και τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσετε για αυτό που αγαπάτε να κάνετε. Έχετε τόσες πολλές δυνατότητες για κάτι απίστευτο με την καριέρα σας, ειδικά αν ξεκινήσετε τώρα! Ο δρόμος μπροστά είναι γεμάτος εμπόδια, προκλήσεις και απογοητεύσεις, αλλά αν δεν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε την καταιγίδα, πώς αλλιώς θα μπορέσετε να αποδείξετε πόσο το αξίζετε;UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Παρθένος

Η ηλιακή σας επιστροφή είναι σε εξέλιξη, η οποία σας υπενθυμίζει να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και να πιστεύετε στην ικανότητά σας να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η Πανσέληνος στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Λαμβάνοντας χώρα στον 7ο οίκο σας συμμάχων, εχθρών, συζύγων και επιχειρηματικών συντρόφων, αυτό το σεληνιακό γεγονός σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε τι είναι και τι δεν λειτουργεί όταν πρόκειται για τη δυναμική της σχέσης σας. Αν τα θεμέλια μιας σχέσης είναι αδύναμα και αναξιόπιστα, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ωστόσο, εάν εσείς και ο σύντροφός σας είστε πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη και να συναντηθείτε στη μέση, αυτή η Πανσέληνος θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο δυνατή είναι πραγματικά η σχέση σας.

Ιχθύς

Αυτή η Πανσέληνος αφορά εσένα, Ιχθύ. Επειδή αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον 1ο οίκο του εαυτού σας, θα σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε βαθιά στο είδωλό σας και να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο άτομο που γίνεστε. Ακριβώς επειδή έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν. Προετοιμαστείτε για να ξεδιπλωθεί μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σας, γιατί μια πανσέληνος είναι πάντα μια στιγμή αλλαγής και ολοκλήρωσης. Αφήνεις πίσω σου τον παλιό και γνωρίζεις νέες πτυχές της προσωπικότητας σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ