Όσα πρέπει να σκεφτείτε πριν κάνετε σχέση με κάποιον με τον οποίο είστε το ίδιο ζώδιο!

Όσα πρέπει να σκεφτείτε πριν κάνετε σχέση με κάποιον με τον οποίο είστε το ίδιο ζώδιο!

Το να βρείτε ένα σύντροφο που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με εσάς μπορεί να μοιάζει ιδανικό

Το να βρείτε ένα σύντροφο που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με εσάς μπορεί να μοιάζει ιδανικό: Έχετε τις ίδιες αξίες, παρόμοιες ιδιοτροπίες, αντιμετωπίζετε τη ζωή με τον ίδιο τρόπο και φαίνεται να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον με τον ίδιο τρόπο. Και όλα πάνε καλά μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε εξίσου πεισματάρηδες, ανταγωνιστικοί και ευαίσθητο! Είστε σίγουροι τελικά ότι είναι καλό να ξεκινήσετε μία σχέση με άνθρωπο που ανήκει στο ίδιο ζώδιο με εσάς;

Το να είσαι σε σχέση με κάποιον του ίδιου ζωδίου με εσένα είναι σαν να βγαίνεις με τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό σου. Για παράδειγμα, οι Υδροχόοι τείνουν να είναι πνευματώδεις, αναλυτικοί και ανθρωπιστές. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματικά αποσπασμένοι και ανένδοτοι στις απόψεις τους. Οπότε, δύο Υδροχόοι μαζί μπορούν να τρελάνουν ο ένας τον άλλον.

Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα είναι η έλλειψη ισορροπίας. Αυτό σημαίνει ότι εσείς όσο και ο σύντροφός σας θα έχετε τα ίδια γενικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας δεν μπορεί να συμπληρώσει τον άλλο και να κρατήσει τη σχέση σε αρμονία. Δύο τέτοιοι αταίριαστοι συνδυασμοί είναι για παράδειγμα το να βρίσκονται σε σχέση  δύο Παρθένοι ή δύο Ιχθύες.

Όσον αφορά τα θετικά του πράγματος, το να βγαίνετε με το ίδιο ζώδιο είναι εύκολο γιατί το νιώθετε πολύ οικείο, τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας βλέπετε τη ζωή και την προσεγγίζετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ζώδια που ταιριάζουν πολύ με συντρόφους του ίδιου ζωδίου είναι για παράδειγμα ο Κριός, ο Λέων και ο Δίδυμος.

Οπότε ποια είναι η ετυμηγορία; Είναι καλή ιδέα η σχέση με σύντροφο του ίδιου ζωδίου; Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι ο χειρότερος συνδυασμός για εσάς. Εάν οι αστρολογικοί σας χάρτες έχουν άλλες πτυχές που αλληλοσυμπληρώνονται, μπορεί να οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση.