Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε η αστρολόγος Άση Μπήλιου, η οποία έδωσε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το καλοκαίρι μέχρι και το τέλος του έτους.

Η ίδια τόνισε ότι ζούμε μια πρωτόγνωρη περιπέτεια την οποία είχε προβλέψει αφού η όψη Κρόνο – Πλούτωνα επιφέρει μεγάλες δυσκολίες διαχρονικά στο παγκόσμιο.

Τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν περίμενα το 2020 να ήταν μια καλή χρονιά. Υπάρχει μια σπάνια όψη και όποτε έχει συμβεί μέσα στον χρόνο έχει επιφέρει μεγάλες δυσκολίες στον πλανήτη. Έχει επιφέρει πολέμους, οικονομικές καταστροφές κ.α. Το είχα πει από τον Οκτώβριο.

Ακόμα δεν τελειώνει όλο αυτό. Αυτή η όψη θα είναι για όλο το 2020. Δεν θα ξεμπερδέψουμε τόσο εύκολα. Δεν έχω ευχάριστα νέα… Τo AIDS το 1981 ξεκίνησε με όψη Κρόνο – Πλούτωνα, αυτή την όψη έχουμε και εμείς φέτος.

Θα γίνει πρόοδος από τον Δεκέμβρη και μετά, πρέπει να καταλάβουμε τί έχει αξία στη ζωή και τί όχι σε αυτή την ζωή.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις:

Η ίδια πάντως μίλησε και ξεχωριστά για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία είναι ζυγός με ωροσκόπο τοξότη, τονίζοντας:

Η καλή σου χρονιά θα είναι η επόμενη. Αυτή θα είναι απαιτητική, ξεκινώνοντας από τον Ιούλιο. Το καλό κομμάτι θα ξεκινήσει σπό τον Δεκέμβριο και μετά, μέχρι τότε υπάρχει κουπί. Από το τέλος Ιουνίου θα υπάρχουν ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες και ενδεχομένως νέες προτάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ότι καλό συμβαίνει έρχεται κάτι κακό που σας κρατά μουδιασμένους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ