Το να βγαίνεις ραντεβού και να είσαι σε σχέση αλλά και το να χωρίζεις από κάθε ζώδιο είναι μία τελείως διαφορετική εμπειρία. Μαθαίνοντας πως μπορείς να συνδεθείς με κάθε ζώδιο, μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τους άλλους αλλά και τον κόσμο γύρω σου. Δείτε παρακάτω τι μπορεί να σε διδάξει η σχέση με κάθε ζώδιο για την αγάπη.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι από τη φύση τους ορμητικοί, ευθείς και παρορμητικοί. Δεν τους αρέσει να περιμένουν. Και πάντα θέλουν οι σχέσεις τους να χαρακτηρίζονται από πάθος. Αλλιώς…γιατί να χάνουν το χρόνο τους.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια και ως ζώδιο της γης, απολαμβάνουν πάντα το καλό φαγητό, την ερωτική ατμόσφαιρα και την σωματική επαφή Θέλουν αρμονία και σταθερότητα. Η σχέση μαζί τους είναι ιδανική καθώς δεν βιάζονται και απολαμβάνουν κάθε μικρή στιγμή.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η σχέση με έναν Δίδυμο είναι σαν ανεμοστρόβιλος. Θέλουν συνεχώς αλλαγή, κάτι να τους κεντρίζει το ενδιαφέρον και πολύ κουβέντα. Η σχέση μαζί τους θα σου διδάξει ότι πρέπει να συνδεθείτε πνευματικά προκειμένου να είστε μαζί και ότι η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο πράγμα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Στους Καρκίνους δεν αρέσει οτιδήποτε επιφανειακό. Έχουν βαθιά ανάγκη για ζεστασιά, αφοσίωση και συναισθηματική ασφάλεια. Αργά αλλά σταθερά θα σας ανοίξουν την καρδιά τους και περιμένουν το ίδιο να κάνετε και εσείς. Η εμπιστοσύνη είναι γι΄ αυτούς το πιο σημαντικό πράγμα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες σε μία σχέση επιζητούν το πάθος πάνω από όλα. Εκφράζουν με όλους τους τρόπους την αγάπη τους και το ίδιο θέλουν και από το ταίρι τους. Η σχέση μαζί τους είναι σαν πυροτέχνημα, γεμάτη αποπλάνηση, ραντεβού και φυσικά καυτό σεξ.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι οργανωτικοί Παρθένοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι μπορούν να δώσουν στη σχέση παρά για το τι μπορεί να δώσει ο σύντροφός τους. Προσέχουν πάντα τις λεπτομέρειες και προτείνουν βελτιώσεις. Όταν είσαι σε σχέση με ένα Παρθένο, μαθαίνεις να παραδίδεις τον έλεγχο και να τον αφήνεις να οδηγεί τη σχέση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί στη σχέση σου διδάσκουν ότι το βασικότερο είναι η ισότητα. Το να βρείτε την ισορροπία είναι σημαντικό. Οι Ζυγοί πάντα λειτουργούν ομαδικά και δεν σκέφτονται σαν ανεξάρτητες οντότητες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι οι πιο παθιασμένοι εραστές του ζωδιακού και τρέφουν πάντα πολύ βαθιά αισθήματα. Αρχή τους πάντα στη σχέση είναι το “’Όλα ή τίποτα” και στο μυαλό τους δεν υπάρχουν ποτέ γκρίζες ζώνες. Η σχέση μαζί τους θα σε διδάξει ότι τα παιχνίδια και η αβεβαιότητα δεν βοηθούν πουθενά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Για τους περιπετειώδεις Τοξότες, μία ερωτική σχέση έχει να κάνει περισσότερο με το ταξίδι παρά με τον προορισμό. Ως ζώδιο της φωτιάς, επιζητούν το πάθος, τον ενθουσιασμό και την δημιουργικότητα. Ψάχνουν πάντα νέους ορίζοντες και θέλουν να βιώσουν ότι διαφορετικό έχει να προσφέρει η ζωή. Η παρορμητική τους φύση τους κάνει να ζουν τη στιγμή. Μαζί του θα μάθετε να ζείτε το σήμερα, θα δοκιμάσετε νέα πράγματα και θα γνωρίσετε πολλά νέα μέρη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι εργατικοί Αιγόκεροι προσεγγίζουν πάντα τη ζωή με πρόγραμμα. Το ίδιο κάνουν και στις σχέσεις τους. Ξέρουν πάντα τι ψάχνουν και τι περιμένουν από το σύντροφό τους και εάν τα θέλω σας δεν συμπίπτουν, απλά θα πάνε παρακάτω. Στις σχέσεις τους επιζητούν τη διάρκεια, την συνέπεια και την πρακτικότητα. Αυτό που θα διδαχτείς από αυτούς είναι ότι πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις στη ζωή και πως αυτά μπορούν να ταιριάξουν στη σχέση

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Οι ανεξάρτητοι Υδροχόοι λειτουργούν πάντα έξω από κουτιά. Η σχέση μαζί τους θα σου διδάξει ότι πρέπει να σταματήσεις να λειτουργείς εκ του ασφαλούς, να επαναπροσδιορίσεις τα όριά σου και να επανεξετάσεις τα θέλω σου. Κυρίως θα σε διδάξουν πως μπορείς να βιώσεις διαφορετικά πράγματα και να επαναπροσδιορίσεις τις προσδοκίες σου.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες είναι από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Η σχέση μαζί τους είναι πάντα αξιομνημόνευτη και διασκεδαστική ενώ αυτό που θα σε διδάξουν είναι ότι το ρομάντζο είναι μία μορφή τέχνης από μόνο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ