Υπάρχουν κάποια ζώδια που θες να κάθεσαι μαζί τους με τις ώρες και υπάρχουν και κάποια άλλα που μέσα σε πέντε λεπτά είναι ικανά να σε κάνουν να θες να φύγεις άρων άρων.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος και τα παρακάτω ζώδια είτε τα μισείς είτε τα αγαπάς δεν έχουν μέση λύση.

Ας δούμε αναλυτικά ποια ζώδα είναι αυτά.

zodia

ΤΑΥΡΟΣ

Την φράση «πόσα θες να μας τρελάνεις» ένας Ταύρος σίγουρα την ακούει πολλές φορές, γιατί είναι τρομερά πεισματάρης, τόσο που μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικό κλονισμό. Μάλιστα, παρά τα επιχειρήματα που μπορεί να του παραθέσεις, αν δεν ταυτίζονται με την άποψή του, τότε δεν ισχύουν. Μάλιστα δεν σε βλέπει, δε σε ακούει καν και εσύ απλά θέλεις να τον πιάσεις και να τον ταρακουνήσεις δυνατά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι του τρελού από μόνος του. Άλλο λέει το πρωί, άλλο κάνει το βράδυ και γενικά το «όπου φυσάει ο άνεμος » ισχύει και με το παραπάνω. Μην περιμένεις σταθερότητα, συνεννόηση ή να ισχύσουν οι υποσχέσεις του. Το πιο πιθανό είναι δε, αν κάνεις κάποια αναφορά για να του υπενθυμίσεις τι σου είπε, να σε βγάλει και τρελό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το ζώδιο παίζει με τα νεύρα σου για τα καλά. Με έναν Παρθένο ξέχνα όσα ξέρεις, αφού σε αυτή την περίπτωη ισχύει ότι θέλει αυτός. Η εμμονή στη λεπτομέρεια είναι αυτό που σίγουρα θα σε στείλει στο ψυχιατρείο.

ΖΥΓΟΣ

Με έναν Ζύγό δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη. Δε μπορεί να αποφασίσει ή δε θέλει να χαλάσει κανενός το χατίρι ή να πει κακιά κουβέντα. Είναι ένα ζώδιο που μπορεί να σε εκνευρίσει μέσα σε λίγα λεπτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το ζώδιο μπορεί να σε στείλει εύκολα στο ψυχιατρείο, αφού θα βρει ένα σωρό τρόπους προκειμένου να σε πείσει ότι έχει δίκιο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να την κάνεις με ελαφρά βήματα ή να οπλιστείς με υπομονή.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ