Ο Μάιος, με χαρακτηριστικό του στοιχείο τις ανάδρομες πορείες πολλών πλανητών, έρχεται να δώσει τη θέση του στον Ιούνιο που χαρακτηρίζεται από ισχυρές εκλείψεις. Υπάρχουν παρόλα αυτά 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερός τους μήνας για το 2020. Δείτε παρακάτω ποια ζώδια θα επωφεληθούν και για ποια ανοίγονται νέοι ορίζοντες και καινούρια ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Αυτό το μήνα θα νιώσετε πραγματικά ο εαυτός σας και πιο ζωντανοί από ποτέ. Θα ανανεωθείτε ριζικά, εμφανισιακά και ψυχολογικά. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη, θα φέρει διαύγεια στις σχέσεις σας, Μην φοβηθείτε να αποδεσμευτείτε από πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον.

Ζυγός

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην νιώθετε ο εαυτός σας αλλά ο Ιούνιος θα σας δώσει την ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να πειραματιστείτε με κάτι συναρπαστικό. Ευνοούνται σπουδές και νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στον οίκο της επικοινωνίας σας, μπορεί να σας φέρει ειδήσεις που δεν ξέρατε ποτέ ότι χρειαζόσασταν.

Υδροχόος

Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στον οίκο της καριέρας και της φήμης σας, θα ταράξει τα νερά και θα σας δώσει νέα ισχυρή διορατικότητα. Η αντίστοιχη σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα επηρεάσει την καθημερινή σας ρουτίνα και το εργασιακό σας περιβάλλον κάνοντας την καριέρα σας να εξελιχθεί και να αναδειχθείτε κοινωνικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ