ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες, 1ο και 3ο δεκαήμερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε μία σοβαρή συζήτηση με το άλλο σου μισό! 2ο δεκαήμερο, συντροφικότητα, ουσία και ρομαντισμό θα σου δώσει αυτή η εβδομάδα στην συντροφική ζωή!
Τα «ΜΗ
»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακά λάθη και μεγάλα λόγια! 2ο δεκαήμερο, η Πανσέληνος φέρνει νεύρα, εμπόδια και δυσκολίες στον έρωτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο ομορφαίνεις! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις μία αισθησιακή εβδομάδα!
Τα «ΜΗ
»: 1ο δεκαήμερο, τα εργασιακά είναι η προτεραιότητα σου! 2ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένους, παρελθοντικούς και απωθημένους έρωτες! 3ο δεκαήμερο, όχι σε κτητικότητα και ζήλια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, πάθος, θαυμαστές, φλερτ, ρομαντισμός και επιτυχίες 1ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ
»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι στις υπερβολές και στην προκλητικότητα! Εσύ του 3ου, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για μεγάλες απογοητεύσεις, καυγάδες, πίκρες απρόσμενες και απότομες απομυθοποιήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμός, αλλά και επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν 1ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ
»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι στα λάθη που θα φέρουν αρνητικές συνέπειες, σε έρωτα, οικογένεια και δουλειά! 3ο δεκαήμερο, μακριά από έρωτες παλιούς, κρυφούς και ανεκπλήρωτους!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ο έρωτας ενισχύεται με νέες γνωριμίες, φλερτ και ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες! Ιδανική εβδομάδα για εξόδους και εκδρομές, με το άλλο σου μισό! Εσύ του 3ου, μπορείς να αναμένεις την επίτευξη ενός μεγαλεπήβολου στόχου! 
Τα «ΜΗ
»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, είσαι επιρρεπής στα επικοινωνιακά λάθη! 3ο δεκαήμερο, φιλικές απογοητεύσεις, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιασμός και ερωτική σταθερότητα για το 1ο και το 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ
»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι σε εκρήξεις ζήλιας και σε απαιτητικότητα! 3ο δεκαήμερο, έρχονται ρήξεις και απογοητεύσεις στον έρωτα, αλλά και στην καριέρα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες και ευχάριστες ερωτικές συζητήσεις θα έχεις 1ο και 3ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, λάμπεις, είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας και απολαμβάνεις άπειρες ερωτικές επιτυχίες!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, προσοχή στις επικοινωνιακές γκάφες! 2ο δεκαήμερο, η Πανσέληνος θα φέρει ρήξεις και εμπόδια στην συντροφική ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμός, συναισθηματική σιγουριά, τρυφερότητα, αλλά και χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Σεξουαλικότητα και πάθος, για εσένα του 3ου!
Τα «ΜΗ
»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από τα απαγορευμένα! 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλια, τοξικότητα και παιχνίδια εξουσίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, εκπλήξεις, επίτευξη στόχων, φλερτ, γνωριμίες και καλοπέραση, 1ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ
»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι στην έπαρση και στην προκλητικότητα, αν θες να γλιτώσεις απώλειες! Μεγάλες οι ρήξεις, οι απογοητεύσεις και οι πληγές στην συντροφική σου ζωή, 3ο δεκαήμερο! Υπομονή!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για σοβαρές αποφάσεις, όσον αφορά τα ερωτικά σου!
Τα «ΜΗ»: Και για τα 3 δεκαήμερα, η προτεραιότητα της εβδομάδας, είναι η καριέρα! Ωστόσο, εσύ του 2ου μακριά από το ερωτικό παρελθόν, αλλά και από ρήξεις λόγω γκρίνιας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη, χαρμόσυνες επικοινωνίες, κατακτήσεις, επιτυχίες, συναρπαστικές στιγμές, επίτευξη στόχου και ανανέωση στα αισθηματικά σου, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις!
Τα «ΜΗ
»: Και τα 3 δεκαήμερο, πρέπει να αποφύγουν τα επικοινωνιακά λάθη και να μειώσουν τις υπερβολικές προσδοκίες τους στον έρωτα!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γοητεία, σεξουαλικότητα, πάθος και εκπλήρωση επιθυμιών, 1ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ
»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, η απαιτητικότητα και η κτητικότητα, μόνο προβλήματα θα φέρουν! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μία απογοητευτική περίοδο, γεμάτη απότομες προσγειώσεις, προσδοκίες και απομυθοποιήσεις! Επίσης, μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ