Εσείς ανήκετε στα ζώδια που λατρεύουν να φορούν μαύρα ρούχα;

Παρότι κάποιοι λατρεύουν τα ζωντανά και έντονα χρώματα, υπάρχουν και μερικοί που αγαπούν το μαύρο.

Παρότι κάποιοι λατρεύουν τα ζωντανά και έντονα χρώματα, υπάρχουν και μερικοί που αγαπούν το μαύρο. Υπάρχουν κάποια ζώδια που στην ντουλάπα τους κυριαρχούν τα μαύρα ρούχα τα οποία συνήθως συνδυάζονται και με τη σκοτεινή ιδιοσυγκρασία τους. Δείτε παρακάτω ποια ζώδια προτιμούν το μαύρο χρώμα στις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, με κυβερνήτη του τον Πλούτωνα, το Θεό του Κάτω Κόσμου, λατρεύει το μαύρο. Αυτό το ζώδιο είναι πάντα πρόθυμο να κοιτάξει βαθύτερα στο σκοτάδι. Ενώ άλλοι το αποφεύγουν από φόβο, ένας Σκορπιός ιντριγκάρεται από αυτά που άλλοι θα θεωρούσαν τρομακτικά ή ταμπού. Αυτό το ζώδιο είναι ένα σκοτεινό στην καρδιά, και το μαύρο χρώμα περιγράφει την αγάπη τους για όλα τα πράγματα που δεν αγαπά κανείς άλλος.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι γνωστός ως φιλόσοφος. Πάντα αναζητά μια βαθύτερη αλήθεια και απορροφά γνώση από όπου κι αν μπορεί να τη βρει. Αυτό το ζώδιο είναι συχνά το πιο βαθυστόχαστο ζώδιο στην παρέα. Αυτή η φιλοσοφική του ροπή τον βοηθά να ανησυχεί λιγότερο και να κυνηγά περισσότερο την περιπέτεια. Συχνά αψηφά τους κανόνες και τα πρέπει και αναζητά νέες ​​εμπειρίες. Και ποιο άλλο χρώμα δείχνει στον υπόλοιπο κόσμο ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη κανενός; Μα το μαύρο φυσικά.

Αιγόκερως

Από όλα τα ζώδια, ο Αιγόκερως είναι σίγουρα το αφεντικό. Εκπέμπει μια αυθεντική παρουσία και κάνει ακόμη και τους προϊσταμένους του να αισθάνονται σαν υφιστάμενοι. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και του κάρμα. Το μαύρο ταιριάζει τόσο καλά άλλωστε με λίγη τιμωρία. Αντί να του λέει κάποιος τι να κάνει, ο Αιγόκερως προτιμά να δίνει εντολές. Άλλωστε όλοι οι άλλοι το κάνουν λάθος και ο Αιγόκερως ξέρει καλύτερα. Τα λάθη που κάνουν οι άλλοι προκαλούν απογοήτευση στον Αιγόκερω και κανένα χρώμα δεν το εκφράζει αυτό καλύτερα από το μαύρο

Υδροχόος

Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να είναι τόσο τολμηρό, εκκεντρικό και ασυνήθιστο όσο ένας Υδροχόος. Εξάλλου, κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη των απρόβλεπτων και επαναστατικών αλλαγών. Το μαύρο απλά ταιριάζει καλύτερα με μια ριζοσπαστική στάση και μια δόση επαναστατικής συμπεριφοράς. Αυτό το ζώδιο έχει συνηθίσει να ξεχωρίζει, και σίγουρα είχε περάσει από μια φάση «goth» στο γυμνάσιο. Αντί να θέλει να ταιριάξει, αγαπά να σοκάρει τους άλλους με το πόσο διαφορετικοί είναι.