Στις 14/8 η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να μας σφίξει τα λουριά και να μας πιέσει για σοβαρές αποφάσεις. Δες πώς επηρεάζεσαι! Την Κυριακή στις 14 Αυγούστου 2022 ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο ανάδρομο από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζοντας την όψη αντίθεσης, η οποία και κορυφώνεται στην 21ο 54’ και φέρει επιρροή στα ζώδια.

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου πιέζει και περιορίζει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, όπου θα βιώσουν το «βάρος» αυτής της όψης.

Τι να περιμένουμε με την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου;

 •          Νιώθουμε ότι τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα
 •          Πιέσεις, εμπόδια, μπλοκαρίσματα, δοκιμασίες
 •          Κουρασμένοι από το βάρος των ευθυνών
 •          Στενά όρια που μας περιορίζουν!
 •          Απομόνωση, μοναξιά
 •          Χαμηλά επίπεδα ενέργειας!

Κριέ, πρόσεξε τους χειρισμούς σου, διότι καταστρέφεις την προσωπική σου προβολή, την ερωτική σου ζωή και την δημιουργικότητα σου!

Ταύρε, θέλει υπομονή, κουράγιο και επίπονη προσπάθεια από μέρους σου, σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε πληγώνει.

Δίδυμε, πρόσεξε οπωσδήποτε επαφές, σπουδές, μετακινήσεις, επικοινωνία και νέες γνωριμίες!

Καρκίνε, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά, πρέπει να προσέξεις, γιατί μπορεί να σε απογοητεύσουν, αν δεν τα χειριστείς ορθά!

Λέοντα, σε προετοιμάζει για ταλαιπωρία και προβλήματα, σε όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σου.

Παρθένε, πρόσεχε το παρασκήνιο και φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση στα μυστικά σου, αλλιώς θα έχεις δυσάρεστες εξελίξεις.

Ζυγέ, πρέπει να φερθείς με ωριμότητα και ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν φιλικές υποθέσεις, αλλά και τα σχέδια σου!

Σκορπιέ, πρόσεξε πολύ τους χειρισμούς σου, αλλά και την συμπεριφορά σου, που μπορεί να φέρει προβλήματα σε καριέρα αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα!

Τοξότη, η όψη αυτή σε προειδοποιεί να φερθείς με υπευθυνότητα σε όλες τις επαφές σου και στον τρόπο που επικοινωνείς!

Αιγόκερε, θα πρέπει να έχεις το νου σου σε θέματα οικονομικά, οφειλών, αλλά και τα ερωτικά σου ζητήματα!

Υδροχόε, να περιμένεις αντιξοότητες και εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπισθούν με προσοχή, στην συντροφική ζωή, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα.

Ιχθύ, γεγονότα που αφορούν εργασία και ευεξία θα σε απασχολήσουν αρνητικά και θα σε κουράσουν!

Στις 14/8 το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σου δίνει το κίνητρο του πάθους για να κατακτήσεις ότι βάλεις στόχο!

Την Κυριακή στις 14 Αυγούστου 2022, ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σκορπίζοντας πάθος, ερωτισμό, και εξελίξεις που θα φέρουν την κατάκτηση και την αναμόρφωση στην ζωή μας.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε  το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα;

 • Ιδανική μέρα για δραστηριότητες που θέλουν σθένος, αντοχή και καλή φυσική κατάσταση!
 • Έχουμε την ευκαιρία να καταστρώσουμε ένα επιτυχές πλάνο δράσης ή και να πάρουμε τα ρίσκα μας!
 • Νιώθουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε!
 • Κάνουμε αλλαγές στην ζωή μας
 • Διαθέτουμε ανθεκτικότητα
 • Ο ερωτισμός ξεχειλίζει και έρχονται δυνατές στιγμές….
 • Οι φλογερές επιθυμίες μας ενεργοποιούν!

ΚΡΙΟΣ
Οικονομικοί στόχοι πραγματοποιούνται και αισθηματικές επιθυμίες εκπληρώνονται! Απολαμβάνεις πάθος και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ
Η γοητεία σου είναι στα ύψη και διακρίνεσαι από ερωτισμό, δυναμισμός, αποφασιστικότητα και ενέργεια! Μπορείς να αναμένεις, πραγματοποίηση κυρίων ερωτικών αλλά και οικονομικών στόχων!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ακολούθησε τις αισθήσεις και την διαίσθησή σου, για να πετύχεις στόχους! Επιπλέον ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανός τώρα, αλλά και γενικά οι φιλικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και αναθερμαίνονται! Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται, αρκεί να ενεργοποιηθείς έγκαιρα!

ΛΕΩΝ
Η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνονται σημαντικά, χάρη στην δράση σου!
Έρωτας μέσα από τη δουλειά ίσως προκύψει, όπως και οικονομικό κέρδος μέσα από την εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δοκιμάζεις νέες ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες ή κάποιες συναντήσεις σε συναρπάζουν και χαρακτηρίζεσαι από δυναμικότητα και αισιοδοξία, που σε βοηθούν να πετύχεις στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να αναμένεις θετικές οικονομικές εξελίξεις, σεξουαλικότητα, γοητεία, πάθος και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συντροφική ζωή επιφυλάσσει χαρά, μέσα από επιθυμίες που πραγματοποιούνται! Νέες παθιασμένες γνωριμίες, θα έχεις αν είσαι ελεύθερος και πάθος και ερωτισμό με τον σύντροφο σου, αν είσαι δεσμευμένος!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δυναμισμός  και δράση στην εργασία, προβάλλουν τα ταλέντα σου και επιπλέον ένας έρωτας μέσα από τη δουλειά, είναι πολύ πιθανός! Η εμφάνιση σου είναι άκρως γοητευτική και ακαταμάχητη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι κατακτήσεις σου είναι αμέτρητες αυτήν την περίοδο, όπως και οι ερωτικές σου επιτυχίες! Ερωτικές επιθυμίες πραγματοποιούνται και παθιασμένες ερωτικές στιγμές έρχονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να αναμένεις ενδυνάμωση οικογενειακών σχέσεων και βελτίωση σε θέματα σπιτιού! Επίσης, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και δεν μπορείς να αντισταθείς!

ΙΧΘΥΣ
Νέες τολμηρές και άκρως γοητευτικές γνωριμίες έρχονται και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές επιθυμίες μέσω της επικοινωνιακής οδού! Επιπλέον, μετακινήσεις και συναντήσεις, σε ικανοποιούν απόλυτα!

Πηγή: Oroskopos.gr

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ