Τα ραντεβού για κάποιους μπορεί να είναι μία ευχάριστη διαδικασία γεμάτη ενθουσιασμό και ανυπομονησία ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να είναι κάτι που προκαλεί άγχος και πίεση. Δείτε παρακάτω τι είναι αυτό που μπορεί να δυσκολέψει τον καθένα σε ένα ραντεβού σύμφωνα με το ζώδιό του.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Για τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Κριό, το να ρισκάρει είναι κάτι με το οποίο αισθάνεται άνετα, αλλά μόνο εφόσον έχει τον απόλυτο έλεγχο, γι ‘αυτό και τα ραντεβού μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτικά για εκείνον. Είναι πρόθυμοι να τολμήσουν, αλλά γνωρίζοντας ότι σε κάποιο βαθμό η τύχη του ραντεβού είναι στα χέρια και ενός άλλου ατόμου μπορεί να του προκαλέσει μεγάλο άγχος.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης που εκτιμά πραγματικά την άνετη ρουτίνα του. Παίρνουν μόνο πολύ καλά υπολογισμένα ρίσκα, οπότε τα ραντεβού είναι κάτι με το οποίο δεν νιώθουν ιδιαίτερα άνετα. Αυτό εξηγεί γιατί πολλές από τις ρομαντικές τους σχέσεις ξεκινούν ως φιλίες, αφού ο Ταύρος έχει λιγότερο άγχος για το άγνωστο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο Δίδυμος αποπνέει έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Μπορούν να μιλήσουν σε οποιονδήποτε για οτιδήποτε με πνεύμα και γοητεία. Αλλά κάτω από την επιφάνεια, ο Δίδυμος έχει ανασφάλειες όπως όλοι μας. Στην περίπτωσή του, ανησυχεί για το τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτόν και για το πως θα τον κρίνουν. Οπότε, ένα πρώτο ραντεβού και η καλή πρώτη εντύπωση μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτική για αυτόν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Για τον συναισθηματικό και στοργικό Καρκίνο, τα ραντεβού είναι ταυτόχρονα το καλύτερο όσο και το χειρότερο πράγμα. Από τη μία πλευρά, θέλει να νοικοκυρευτεί με έναν σύντροφο στον οποίο μπορεί να βασίζεται, κάποιον αξιόπιστο και πιστό, στον οποίο μπορεί να δώσει όλη του την καρδιά. Αλλά από την άλλη πλευρά, ο Καρκίνος έχει μάθει κατά πάσα πιθανότητα ότι το να ανοίγεσαι σε κάποιον σε κάνει πολύ ευάλωτο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων είναι γνωστός τόσο για τη γενναιόδωρη φύση του όσο και για το τεράστιο εγώ τους. Ο Λέων έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και γνωρίζει την αξία του. Κι όμως, κατά βάθος, φοβάται την απόρριψη. Αγαπά να αγαπιέται και όταν κάποιος δεν έχει παγιδευτεί στη γοητεία του, τον πονάει. Έτσι, ένα ραντεβού, ιδιαίτερα ένα πρώτο ραντεβού όπου υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, προκαλεί ιδιαίτερα το νευρικό σύστημα ενός Λέοντα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος μπορεί να κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη που σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει η ψιλή κουβέντα. Στην πραγματικότητα, την απεχθάνεται. Ο Παρθένος ενδιαφέρεται περισσότερο για μια ουσιαστική συζήτηση σε βάθος και θα του επιτρέψει να παρατηρήσει και να κατανοήσει πραγματικά το άλλο άτομο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αξιολογήσει εάν ο άνθρωπος που έχει απέναντί του πληροί τα κριτήριά του.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός είναι το κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που θέλει όλοι γύρω του να περνούν υπέροχα. Πιέζει μάλιστα πολύ τον εαυτό του για να το πετύχει αυτό, σε σημείο που μερικές φορές ξεχνά ότι πρέπει να καταλάβει αν ο άλλος του ταιριάζει. Επιπλέον, όλη αυτή η προσπάθεια είναι εξαντλητική και εξαιρετικά αγχωτική.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Κατά βάθος, ο Σκορπιός θέλει να ερωτευτεί για πάντα. Είναι πολύ συναισθηματικός και θέλει να δεσμευτεί με κάποιον που μπορεί να εμπιστευτεί. Αλλά αυτό απαιτεί πολύ χρόνο για αυτό το κατεξοχήν μυστικοπαθές ζώδιο. Χρειάζεται επίσης πολλή προσπάθεια για να ανοιχθεί ένας Σκορπιός, και όμως ξέρει ότι είναι απαραίτητο να συμβεί, κάτι το οποίο του προκαλεί ιδιαίτερο άγχος.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που εκτιμά την ανεξαρτησία του, αλλά επίσης θέλει αγάπη και συντροφικότητα – υπό την προϋπόθεση ότι δεν τους περιορίζει με κάποιο τρόπο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα ραντεβού να είναι τόσο διασκεδαστικά για τον Τοξότη, ο οποίος λατρεύει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να έχει νέες εμπειρίες, όσο και αγχωτικά γιατί σημαίνει ότι θα πρέπει να προγραμματιστεί κάτι εκ των προτέρων και μετά το τηρήσει κιόλας. Του αρέσει να κρατά τα πράγματα λίγο πιο απλά και ρευστά.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι το πιο φιλόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και, ως εκ τούτου, είναι απασχολημένος! Παρότι ο Αιγόκερως θέλει μία δυνατή σχέση, το να έχει έναν σύντροφο να πιέζει το πρόγραμμά του για να βρεθούν, μπορεί να είναι αγχωτικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είχε στο παρελθόν κάποια παρόμοια εμπειρία. Είναι εύκολο για αυτόν να αποθαρρύνεται γνωρίζοντας πόσο λίγο ελεύθερο χρόνο έχει και ειδικά όταν νιώθει ότι αυτός ο χρόνος πήγε χαμένος.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος είναι μια μοναδική ψυχή που ακολουθεί το μονοπάτι της χωρίς συγνώμη. Είναι πολύ ανεξάρτητος και έχει μια ομάδα φίλων που τον λατρεύει. Ως αποτέλεσμα, συχνά δεν ανησυχεί για το ρομαντισμό. Ωστόσο, όταν αποφασίσει ότι είναι κάτι που θέλει να επιδιώξει, μπορεί να αγχωθεί ότι δεν θα βρει κάποιον που να τον καταλαβαίνει πραγματικά. Και όπως όλοι, ο Υδροχόος θέλει να αγαπηθεί και να εκτιμηθεί για αυτό που είναι.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός με όλη τη σημασία της λέξης. Ψάχνει πάντα το είδος της αγάπης που βρίσκει κανείς μόνο στα παραμύθια. Παρότι δεν είναι κακό αυτό, ο Ιχθύς συχνά προσπαθεί να εξιδανικεύει όλα τα ραντεβού του, το οποίο φυσικά οδηγεί σε μεγάλη απογοήτευση και θλίψη. Μετά από αρκετές τέτοιες εμπειρίες, τα ραντεβού μπορεί να είναι τελικά πολύ αγχωτικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ