Για πολλούς ανθρώπους τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ χαρούμενη περίοδος αλλά αρκετές φορές και μελαγχολική.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να περάσουν αυτές τις όμορφες μέρες παρέα με τις οικογένειές του και τους κοντινούς τους ανθρώπους διασκεδάζοντας όσο περισσότερο μπορούν.

Κάποια ζώδια όμως θα περάσουν λίγο πιο δύσκολες στιγμές σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζώδια, αφού ορισμένες υποθέσεις τους θα τους μελαγχολήσουν και θα τους αγχώσουν περισσότερο.

Χριστούγεννα

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν δύσκολα Χριστούγεννα

Ταύρος (19 Απριλίου-21 Μαΐου)

Αυτός ο Δεκέμβριος θα δοκιμάσει αρκετά τα αγαπημένα μας Ταυράκια και ενδεχομένως να τα φτάσει στα όριά τους. Μπορεί να ξεκινήσει δύσκολα και αγχωτικά αλλά τελικά θα σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία και χώρο. Καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον όγδοο οίκο σας αυτό το μήνα, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα κυρίως στην επαγγελματική σας πορεία. Καλό θα ήταν αυτό τον μήνα να βεβαιωθείτε ότι έχετε δίπλα σας όσους ανθρώπους σας κάνουν καλό και προσπαθήστε να μην επιτρέψετε καμία τοξική συμπεριφορά. Ίσως αυτός ο μήνας να είναι η αρχή για ένα πολύ καλό και σταθερό 2023 που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε και να νιώσετε πιο έτοιμοι από ποτέ για τα μεγαλύτερα όνειρά σας!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Περισσότερο άγχος και ένταση έχετε να αντιμετωπίσετε εσείς οι Καρκίνοι. Η δουλειά σας θα γίνει η Νο1 προτεραιότητά σας και τα επαγγελματικά σας θα γίνουν η βασική σας ασχολία. Καλό θα ήταν αυτές τις γιορτές να βάλετε ως στόχο να έχετε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθείτε πιστά και τυφλά. Το καλύτερο για εσάς αυτή την περίοδο θα ήταν ένα πρόγραμμα όχι τόσο φορτωμένο. Κάποιες μέρες μπορεί να είναι πιο δύσκολες και κάποιες πιο εύκολες αλλά αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να θέσετε τα όρια που είναι απαραίτητα για τον ψυχισμό σας.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δύσκολη περίοδος, τα Χριστούγεννα, θα είναι και για τους Αιγόκερους οι οποίοι είναι γνωστό ότι έχουν πάθος για την οικονομική ανεξαρτησία αλλά και για την καριέρα. Ήρθε ο καιρός που οι Αιγόκεροι θα πρέπει να γεμίσουν τις μπαταρίες τους καθώς ο ήλιος συνεχίζει να περνάει από τον 12ο οίκο σου, τον οίκο της απομόνωσης. Πριν ξεκινήσει η περίοδος των γενεθλίων σας, αγαπημένα Αιγοκεράκια, θα προβληματιστείτε και υα αγχωθείτε με τον ελεύθερο χρόνο που θα σας απομένει και θα σας φαίνεται λίγος. Μην πανικοβάλλεστε παρόλα αυτά! Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να διώξετε το περιττό άγχος από την καθημερινότητά σας!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ