Μέσα από μία εκτενή ανάρτηση στο Instagram, η Άση Μπήλιου, δίνει τις δικές τις προβλέψεις για την εβδομάδα που διανύουμε, την οποία χαρακτηρίζει ως «αντιφατική».

«Η εβδομάδα που θα διανύσουμε είναι αντιφατική, αφού ξεκινά αντιδραστικά και με ένταση, όμως στην πορεία της βελτιώνονται κάπως τα πράγματα. Στις 9/11 η Αφροδίτη από το Ζυγό και ο Άρης φαινομενικά ανάδρομος ακόμη στον Κριό, σχηματίζουν όψη αντίθεσης ακριβείας, πυροδοτώντας πάθη, αλλά και αντιπαραθέσεις. Αισθηματικά και οικονομικά διαταράσσονται, εξαιτίας εγωιστικών αντιδράσεων ή πιέσεων.

 

Όμως, μπορούν να δοθούν λύσεις, αν υιοθετήσουμε μια πιο ψύχραιμη και συμβιβαστική διάθεση. Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό στις 11/11 δίνοντας τάσεις μυστικοπάθειας και καχυποψίας. Βοηθά όμως, στο να εμβαθύνουμε στα θέματα που μας απασχολούν αναζητώντας την ουσία. Επίσης ξεμπλέκει κάπως το νήμα, αφού μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που συνέβησαν στην περίοδο που ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο (14-27/10).

 

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ισχυροποιεί το ένστικτο και τη διαίσθηση μας. Στις 12/11 κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά η σύνοδος Δία-Πλούτωνα. Μία όψη που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, φέρνοντας εξελίξεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις. Και η εβδομάδα ολοκληρώνεται στις 15/11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 23ο 17΄.

 

Ένα φεγγάρι που τόσο το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα όσο και τα εξάγωνα με Δία – Πλούτωνα – Κρόνο θα δημιουργήσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, ιδιαίτερα για τα ζώδια του νερού και της γης του τρίτου δεκαημέρου. Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως την ίδια μέρα ο Άρης μέσα από τον Κριό ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Ορθόδρομος πλέον από τις 15ο του Κριού θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την ενέργεια μας και θα συμβάλλει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, δίνοντας πιο δυναμική ροή στις εξελίξεις.
#astrologygr #week #astrologyoftheweek #starkoukou», γράφει στο εκτενές μήνυμά της η αγαπημένη αστρολόγος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όπως κάθε Κυριακή θα πάρετε πρώτοι μια γεύση της εβδομάδας που έρχεται! Απόψε θα δείτε για το ζώδιο σας τις προβλέψεις στο asibiliou.gr κι αύριο το πρωί live στην πιο τρελή παρέα @starkoukou ! Καλή εβδομάδα⭐️. Η εβδομάδα που θα διανύσουμε είναι αντιφατική, αφού ξεκινά αντιδραστικά και με ένταση, όμως στην πορεία της βελτιώνονται κάπως τα πράγματα. Στις 9/11 η Αφροδίτη από το Ζυγό και ο Άρης φαινομενικά ανάδρομος ακόμη στον Κριό, σχηματίζουν όψη αντίθεσης ακριβείας, πυροδοτώντας πάθη, αλλά και αντιπαραθέσεις. Αισθηματικά και οικονομικά διαταράσσονται, εξαιτίας εγωιστικών αντιδράσεων ή πιέσεων. Όμως, μπορούν να δοθούν λύσεις, αν υιοθετήσουμε μια πιο ψύχραιμη και συμβιβαστική διάθεση. Ο Ερμής περνά στον Σκορπιό στις 11/11 δίνοντας τάσεις μυστικοπάθειας και καχυποψίας. Βοηθά όμως, στο να εμβαθύνουμε στα θέματα που μας απασχολούν αναζητώντας την ουσία. Επίσης ξεμπλέκει κάπως το νήμα, αφού μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που συνέβησαν στην περίοδο που ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο (14-27/10). Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ισχυροποιεί το ένστικτο και τη διαίσθηση μας. Στις 12/11 κορυφώνεται για τρίτη και τελευταία φορά η σύνοδος Δία-Πλούτωνα. Μία όψη που θα διαρκέσει αρκετές μέρες, φέρνοντας εξελίξεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις. Και η εβδομάδα ολοκληρώνεται στις 15/11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 23ο 17΄. Ένα φεγγάρι που τόσο το τρίγωνο του με τον Ποσειδώνα όσο και τα εξάγωνα με Δία – Πλούτωνα – Κρόνο θα δημιουργήσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, ιδιαίτερα για τα ζώδια του νερού και της γης του τρίτου δεκαημέρου. Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως την ίδια μέρα ο Άρης μέσα από τον Κριό ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του. Ορθόδρομος πλέον από τις 15ο του Κριού θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την ενέργεια μας και θα συμβάλλει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, δίνοντας πιο δυναμική ροή στις εξελίξεις. #astrologygr #week #astrologyoftheweek #starkoukou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsiBiliou (@asibiliou) στις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ