Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου τόσο το Σάββατο όσο και στο μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής μέχρι τις 18:49 που θα περάσει στους Ιχθύς. Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους και σχηματίζει την κύρια όψη του Σαββατοκύριακου τη σύνοδο με τον Ερμή. Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου θα μπορούσε να είναι μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις συναλλαγές μας, αλλά το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος δεν επιτρέπει πολλή αισιοδοξία. Έτσι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία για να μην υπάρχουν μπερδέματα, αλλά και στις μετακινήσεις μας και τη συμπεριφορά μας στον δρόμο. Ο Ήλιος θα παραμείνει μέχρι τις 21/6 στους Διδύμους και τα θέματα της επικοινωνίας, των σχολείων, του εμπορίου, του τουρισμού, θα μας απασχολήσουν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, τα γνωρίσματα του ζωδίου των Διδύμων μπορεί να είναι σωτήρια για ό,τι συμβαίνει: ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ανάλαφρη διάθεση. Υιοθετήστε τα κι εσείς στον βαθμό που μπορείτε να τα καταφέρετε και όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει τον λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Αλλά επειδή η συγκεκριμένη πορεία του Ήλιου στους Διδύμους φέτος συμπίπτει μέχρι τις 4/6 με τον ανάδρομο Ερμή, ενδέχεται σε όλα τα παραπάνω θέματα κάποιες μέρες να ταλαιπωρήστε. Μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο Ήλιος και ανάδρομος Ερμής συναντώνται σε σύνοδο και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά παρατράγουδα και εκνευριστικές καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα είναι υποστηρικτική προς το ζώδιο σας και οι φίλοι στο πλευρό σας. Αφιερώστε χρόνο στη συλλογική δουλειά, αλλά και στις δραστηριότητες με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει τον 10ο Ηλιακό σας οίκο της καριέρας, το Σαββατοκύριακο δεν υπόσχεται μεγάλες ανέσεις ελεύθερου χρόνου και διασκέδασης. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις σας είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι πολλές και αρκετά πιεστικές. Έχω πει αρκετές φορές ότι όταν έχουμε ανάδρομους σημαντικούς πλανήτες, όπως ο Ερμής που συμβαίνει να είναι ανάδρομος αυτή την περίοδο, τα πράγματα δεν κινούνται με τις ταχύτητες που θα επιθυμούσαμε. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Είστε από τη φύση σας ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Είναι κρίμα να μην αξιοποιείτε αυτό το σας το προτέρημα τις στιγμές που είναι απαραίτητο όπως τώρα. Μετά τις 4/6 θα αρχίσει μια καλύτερη πορεία. Μέχρι τότε θέλει σιγά-σιγά και με προσοχή ό,τι κάνετε. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή το Σάββατο δημιουργεί κάποια θέματα στην επικοινωνία ή μπορεί να σας αποσυντονίζει από το πρόγραμμα σας. Προσέξτε τα μπερδέματα στα οικονομικά και τις δοσοληψίες σας. Ο Ήλιος από τους Διδύμους από τις 21/6 φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνει προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Από την άλλη, λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί να επιβαρυνθείτε κιόλας από παλιά χρέη ή οφειλές ή απρόοπτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια πολλά Δίδυμοι μου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας τα ξημερώματα του Σαββάτου και ξεκινούν τα γενέθλια σας, και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, τα φετινά γενέθλια είναι τουλάχιστον απαλλαγμένα από την επιρροή των εκλείψεων που δημιούργησαν αλλαγές και αστάθειες τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, υπάρχει αυτός ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας που περιπλέκει κάπως την καθημερινότητα σας, αλλά κι αυτό θα καταφέρετε με ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ψυχραιμία να το διαχειριστείτε μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερα το Σάββατο μπορείτε να εμβαθύνετε στα θέματα μιας ερωτικής σχέσης και ίσως να συζητήσετε κάποια σχέδια που έχετε με τον σύντροφο σας για το μέλλον της σχέσης σας και την εξέλιξη της. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει να βρείτε μια άκρη και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Είναι όμως σημαντικό να μην βιαστείτε και να μην πιέσετε για εξελίξεις αυτή τη στιγμή. Με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας τίποτε δεν προχωρά με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε και η βιασύνη απλώς φέρνει απογοήτευση. Βρείτε λίγο χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο και για να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε. Γιατί η καινούρια εβδομάδα θα ξεκινήσει με γκάζια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, όπου και θα μείνει για ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια στις 21/6 στο θερινό Ηλιοστάσιο. Σ’ αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στους Διδύμους μπορείτε να τα βελτιώσετε. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα μπορεί κάπως να επιβαρύνει την ψυχολογία σας ή να σας κάνει λίγο πιο μοναχικούς το επόμενο διάστημα. Ίσως επιζητάτε να έχετε χρόνο με τον εαυτό σας, ίσως χρειάζεται να προετοιμάσετε κάτι το οποίο θα ξεκινήσετε αργότερα και θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Αυτό το Σαββατοκύριακο που ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο θα είναι εμφανή ίσως τα σημάδια του περισσότερο. Η Σελήνη στον Υδροχόο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή μέχρι το απόγευμα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας. Από την άλλη, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Η πορεία του Ήλιου στους Διδύμους από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι τις 21/6 θα είναι βοηθητική για το ζώδιο σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς, αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Σαφώς σας ενδιαφέρει η επιτυχία των επαγγελματικών σας, αλλά θυμηθείτε ότι οι προσωπικές σας σχέσεις και οι σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία σας προς την επιτυχία. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ακόμη μια περίοδος που σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους, συνεργάτες ή και άτομα από το παρελθόν που είχατε ίσως χαθεί για καιρό. Μάλιστα η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει κάποιες τυχαίες συναντήσεις αυτό το γουηκέντ. Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το βραδάκι της Κυριακής και ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε, διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα μέχρι το θερινό Ηλιοστάσιο. Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στους Διδύμους εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή βέβαια θα έχετε αρκετή σύγχυση σε θέματα εργασίας και την πορεία που πρέπει να επιλέξετε. Γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ειδικά σε αυτή τη φάση και ιδιαίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή. Περιμένετε μέχρι τις 4/6 που ο Ερμής θα γυρίσει ορθός για να πάρετε τελικές αποφάσεις. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση της εβδομάδας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο μέχρι το βραδάκι της Κυριακής, κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε μέσα στο γουηκέντ.

ΖΥΓΟΣ

Το πρωί του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους ή την απόδοση σας στη δουλειά και τις σπουδές. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες, και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Βοηθά επίσης να σχεδιάσετε ή να κάνετε ταξίδια και εκδρομές. Από την άλλη βέβαια στα ίδια θέματα λόγω ανάδρομου Ερμή μπορεί μέχρι τις 4/6 να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές ή μεγαλύτερη σύγχυση κάποιες στιγμές, αλλά θα τα διαχειριστείτε, αρκεί βέβαια να είστε ψύχραιμοι. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Υδροχόο έρχεται με περισσότερη ανακούφιση, μετά από μια έντονη εβδομάδα που σας πίεσε πολύ, και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία του Ήλιου στους Διδύμους από το Σάββατο και για ένα μήνα μέχρι το θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6 δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Γι’ αυτό προσέξτε τις παρεξηγήσεις. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει μυστικά και αποκαλύψεις σε σχέσεις, αλλά και σε οικονομικά θέματα. Ενδεχομένως ένα παλιότερο θέμα που δεν επιλύθηκε να ξαναέρχεται στο προσκήνιο. Αυτό το γουηκέντ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια σας και γενικώς θα περιοριστείτε περισσότερο στο σπίτι. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Τον επόμενο ένα μήνα μπορεί να ζοριστείτε αρκετά λόγω και ανάδρομου Ερμή, όμως πάντα θα υπάρχει κάποιος, είτε είναι ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας συνεργάτης, για να σας προσφέρει στήριξη κι ακόμη και να γνωρίσετε και κάποια νέα άτομα που μπορεί να σας φανούν βοηθητικά. Στο ίδιο διάστημα μπορεί να σας γίνουν και κάποιες προτάσεις. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή το Σάββατο μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο από τα παλιά που σας θυμάται τώρα. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Το βράδυ της Κυριακής θα είναι πιο απαιτητικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη, είναι πιθανόν να κάνετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις, επαγγελματικές συζητήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Αν είχατε αφεθεί και δεν προσέχατε όπως πρέπει την υγεία ή τη φόρμα σας, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξαναμπείτε σε ρυθμούς διατροφής, άσκησης ή να κάνετε τα απαραίτητα ώστε να περιποιείστε τον εαυτό σας. Το Σαββατοκύριακο θα νιώθετε αρκετά πιο ανάλαφρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο, πιθανώς όμως να σκέφτεστε κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Μην ξεχνάτε όμως ότι αυτή την περίοδο με τον ανάδρομο Ερμή και ειδικά αυτό το γουηκέντ που ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή δεν πρέπει να κάνουμε σημαντικές αγορές, γιατί στην πορεία μπορεί να τις μετανιώσουμε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ήλιος θα αναπτερώσει το ηθικό σας κι έτσι ακόμη και τα δύσκολα που μπορεί να προκύψουν με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 4/6, να τα βλέπετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με έναν χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Ιχθύες. Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, την ξεκούραση σας, γιατί η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις τουλάχιστον μέχρι και την Τρίτη.

Πηγή: asibiliou.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ