Κανείς δεν είναι τέλειος σε μία σχέση και πάντα υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε στον εαυτό μας και στη συμπεριφορά μας απέναντι στο/στη σύντροφό μας. Αυτές είναι οι συμβουλές που καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε για τη σχέση μας, ανάλογα με το ζώδιο μας!

Kριός: Να γνωρίζετε πότε πρέπει να φύγετε από μία σχέση

Ο παρορμητικός και εκρηκτικός Κριός δύσκολα εγκαταλείπει τις «μικρές μάχες» που δίνονται σε μία σχέση και κάθε δυσκολία την αντιμετωπίζει σαν μία πρόκληση. Καλό όμως είναι να μάθετε να επιλέγετε ποιες μάχες πρέπει να δώσετε και αφορούν τη σχέση σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές πρέπει να αποδεχτείτε ότι ήρθε η ώρα να φύγετε από μία σχέση που δεν έχει μέλλον.

Ταύρος: Δοκιμάστε νέα πράγματα

Οι Ταύροι κατά κανόνα για να αισθάνονται άνετα μέσα σε μία σχέση, αποφεύγουν απροσδόκητες καταστάσεις που είναι πολύ πιθανό να τους αναστατώσουν. Ως ζώδιο τη γης, δεν αναζητούν την περιπέτεια με τον/την σύντροφό τους, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να φέρει την πλήξη και την ανία στη σχέση. Μήπως όμως θα έπρεπε να σκεφτείτε να βγείτε λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα που είναι σίγουρο ότι θα σας ανανεώσουν!

Δίδυμος: Δώστε το παρόν στη σχέση σας

Ο κοινωνικός Δίδυμος έχει την τάση, ακόμα και όταν είναι δεσμευμένος, να παραμελεί τον/την σύντροφό του, καθώς ταυτόχρονα μπορεί να κάνει κάποια άλλα πράγματα, όπως να επικοινωνεί στο Messenger με φίλους, να μιλάει στο τηλέφωνο ή να σκρολάρει στο Instagram. Δώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας, κρατώντας το smartphone σας μακριά και αφιερώστε του όλη σας την προσοχή!

Καρκίνος: Εμπιστευτείτε τον άνθρωπό σας

Πίσω από το χαρακτήρα που θέλουν να δείχνουν, οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Κάποιες φορές γίνονται ιδιαίτερα εύθικτοι ενώ πληγώνονται με το παραμικρό. Ένας Καρκίνος επειδή δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον πόνο που έχει αισθανθεί από τον άνθρωπό του, γίνεται δύσπιστος. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την καρδιά σας και να πιστέψετε ότι ο/η σύντροφός σας έχει καλές προθέσεις απέναντι σας. Έτσι, θα δώσετε όλη την αγάπη που έχετε για να προσφέρετε!

Λέων: Μοιραστείτε τη λάμψη σας

Οι Λέοντες συνηθίζουν να στρέφουν την προσοχή επάνω τους και να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα στις κοινωνικές τους συναναστροφές. Όταν όμως βρίσκονται σε μία σχέση, ίσως πρέπει να αποδεχτούν ότι δεν είναι πάντα εκείνοι οι πρωταγωνιστές. Σίγουρα είναι από τη φύση τους, ηγετικές φυσιογνωμίες, αλλά δεν θα ήταν κακό να αφήσουν για λίγο τα ηνία της σχέσης. Ακόμα όμως και αν γίνει αυτό, θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι ο /η σύντροφός τους λαμβάνει υπόψη τη γνώμη τους.

Παρθένος: Αγκαλιάστε τα ελαττώματα του/της αγαπημένης σας

Ο Παρθένος έχει υψηλά στάνταρ για τις σχέσεις και πολλές φορές προβάλλουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες στο ταίρι τους. Είναι όμως πολύ σημαντικό να διαχωρίσουν ότι άλλο πράγμα είναι να ενθαρρύνεις το/ τη σύντροφό σου να εξελιχθεί και άλλο να τον αλλάξουν ριζικά. Αυτό πρέπει να κάνουν είναι να αποδεχτούν το έτερον τους ήμισι όπως είναι και να αγαπήσουν τα ελαττώματά του.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ