Υπάρχουν κάποια ζώδια που φοβούνται περισσότερο σε σχέση με κάποια άλλα που δεν επηρεάζονται τόσο πολύ από τις φοβίες τους.

Ας δούμε τα ζώδια που είναι επιρρεπή στον φόβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας Παρθένος έχει πολλές φοβίες όπως μικρόβια, ασθένειες και αποτυχία. Θέλει τα πάντα να γίνουν έτσι όπως τα έχει εκείνος στο μυαλό του και το γεγονός ότι δεν μπορεί να συμβεί του δημιουργεί μεγάλος φόβος. Ο Παρθένος είναι μια κατηγορία από μόνος του και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον αποδεχτείτε έτσι όπως είναι, ακόμα και αν κυκλοφορεί με ένα αντισηπτικό στο χέρι.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός έχει αρκετούς φόβους και γι’ αυτό τον λόγο είναι και αναποφάσιστος. Δεν ρισκάρει γιατί φοβάται και δύσκολα θα βγει από το … καλούπι του. Όσον αφορά στον ερωτικό τομέα, φοβάται μήπως μείνει μόνος του και γι’ αυτό αν χωρίσει αμέσως θ’ αναζητήσει άλλη αγκαλιά.

ΙΧΘΥΕΣ
Εδώ δεν έχουμε μια απλή περίπτωση ενός ζωδίου που φοβάται, καθώς μεγιστοποιεί τα πάντα στο μυαλό του και φέρνει την καταστροφή. Το μυαλό του πηγαίνει συνέχεια στο κακό και αυτό είναι κάτι που κάνει τους γύρω του να εκνευρίζονται μαζί του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ