Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Άλλωστε, τα ζώδια λένε πολλά για τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων και συχνά μας βοηθούν να τους καταλάβουμε καλύτερα.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν τα δικά τους κολλήματα, τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ψυχαναγκασμούς. Βέβαια, αυτό δεν είναι πάντα κακό.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια αυτά που έχουν τους δικούς τους ψυχαναγκασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι μια κατηγορία από μόνος του που εύκολα μπορεί να σε στείλει στον γιατρό. Είναι αναποφάσιστος και συχνά φέρνει την καταστροφή του κόσμου. Αναστατώνεται εύκολα και γενικά επικρατεί μια σύγχυση στο μυαλό του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος συνήθως βγάζει τον ψυχαναγκασμό του σε προσωπικό επίπεδο. Αναζητά συνέχεια επιβεβαίωση για τα συναισθήματα του άλλου και το κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό που καταλήγει σε ψυχαναγκασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα ζώδια εκείνα που έχουν ψυχαναγκασμούς και είναι ευρέως γνωστό. Μάλιστα, ένας από τους ψυχαναγκασμούς τους είναι η τελειότητα με την καθαριότητα και το γεγονός ότι δεν θέλουν κανείς να τους πειράζει τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπός έχει τις δικές του εμμονές και όταν του μπει κάτι στο μυαλό δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις εύκολα τη γνώμη. Δεν αλλάζει εύκολα τις συνήθειές του. Ένας από τους ψυχαναγκασμούς του είναι η… τελειότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να γνωριζεται ότι ένας Αιγόκερως δεν αγαπάει τις εκπλήξεις και τις ξαφνικές αλλαγές, αφού θέλει να έχει τον έλεγχο. Θέλει να ξέρει τι του γίνεται και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δεν ανέχεται οτιδήποτε ανοργάνωτο, τσαπατσούλικο ή πρόχειρο. Όλα αυτά τα στοιχεία τα βγάζει τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ