Είναι μερικά ζώδια που δυσκολεύονται να να κάνουν μία σταθερή σχέση κι αν προσπαθήσουν, αυτή θα διαρκέσει πολύ λίγο. Η ιδέα και μόνο παραμονής με ένα άτομο για πολύ καιρό τους προκαλεί μεγάλο άγχος και πίεση.

Ποια ζώδια είναι αυτά;

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι τόσο επικριτικά ζώδια που δύσκολα κάποιος θα μείνει κοντά τους για καιρό. Αν μάλιστα είσαι σε σχέση με έναν Δίδυμο, τότε ετοιμάσου για ταλαντεύσεις στην αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα, ο Δίδυμος αποζητά την περιπέτεια, την αλλαγή και το διαφορετικό. Όταν στη σχέση επέρχεται η ρουτίνα εκείνος απομακρύνεται. Θα φύγει από τη σχέση όταν νιώσει ότι δεν έχει κάτι περισσότερο να του προσφέρει.

 

Παρθένος
Η αντίφαση στο μεγαλείο της. Ενώ η Παρθένος θέλει να βρίσκεται σε σχέση και είναι συντροφικό άτομο, η ανάγκη της για ασφάλεια και σιγουριά την κάνει να χάνει τη στιγμή. Εξετάζει όλα τα δεδομένα τόσο εξονυχιστικά και λεπτομερώς που μέχρι να το αποφασίσει, το άλλο άτομο έχει βαρεθεί. Επιπλέον, ακόμα και μία σχέση να ξεκινήσει δεν ανοίγεται εύκολα και αναζητά το τέλειο με αποτέλεσμα να κουράζει και να κουράζεται και τελικά να… μην μένει στη σχέση. Θα φύγει πολύ εύκολα από τη σχέση όταν επίσης αντιληφθεί ότι τα πράγματα φτάνουν σε τέλμα και δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω.

 

Αιγόκερως
Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται ο Αιγόκερως δύσκολα στεριώνει σε μια σχέση. Για να μείνει σε σχέση πρέπει ο άλλος να πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Η σημαντικότερη είναι να του επιτρέπει να συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή. Αν καταφέρει να το βρει ίσως η σχέση σας κρατήσει λίγο παραπάνω, διαφορετικά όχι. Οι γύρω του θα επηρεάσουν πολύ τον Αιγόκερω για το τέλος μιας σχέσης, ενώ η ανάγκη του για έλεγχο των πάντων δεν είναι και το πιο ευχάριστο χαρακτηριστικό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ