Τη Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ μαζί τους ήταν ο γιος του σεφ, Μιχαήλ.

Το ζευγάρι επέστρεφε από ταξίδι του και οι φωτογράφοι τους εντόπισαν. Η ηθοποιός έχει αναπτύξει μια όμορφη σχέση με τον γιο του συζύγου της, όπως κι εκείνος με την κόρη της Εύα.

«Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και όχι στον κόσμο μας. Επίσης, επειδή τα παιδιά ζουν στην εποχή της υπερκατανάλωσης και πολλές φορές δεν υπάρχει μέτρο, θα πρέπει εμείς να τα βοηθήσουμε να καταλάβουν ότι δεν έχουν αποκτηθεί όλα αυτά με ευκολία. Αυτό όμως που με προβληματίζει κυρίως είναι το πώς θα εξηγήσω στο παιδί μου ότι πρέπει να είναι προσεκτικό χωρίς να το φοβίσω για τη ζωή. Είτε μεγαλώνουμε κορίτσια είτε αγόρια, επιβάλλεται να τα μάθουμε να σέβονται το ένα το άλλο και τη διαφορετικότητά τους και, πάνω απ’ όλα, να αγαπούν τη ζωή και τους ανθρώπους και όχι να θέλουν να κατασπαράξουν τον άλλο», είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό HELLO!

Για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη είχε αναφέρει: «Στο δικό μας σπίτι, ο στόχος είναι να αγαπάμε ο ένας τον άλλο με τα ελαττώματα και τα προβλήματά του και να βοηθά ο ένας τον άλλο να γίνεται καλύτερος, να βελτιωνόμαστε παρέα και να πηγαίνουμε παρακάτω. Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σε αυτήν τη σχέση πιο τίμια και καθαρά».

Πρόσφατα, μάλιστα, γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, καθώς, οι δυο τους παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στις 29 Απριλίου του 2019 στην Κρήτη.

Βάσω Λασκαράκη

photos: Papadakis press

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ