Η Βασίλισσα Ελισάβετ απουσίασε από τα εγκαίνια του Κοινοβουλίου και ήταν η απουσία της από την τελετή έναρξης της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου συζητήθηκε αρκετά, ενώ εκ μέρους της παραβρέθηκε ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Κάρολος.

Ωστόσο, σήμερα η 96χρονη μονάρχης έφτασε στο Royal Windsor Horse Show για να παρακολουθήσει τα ζώα της να πηγαίνουν στην παρέλαση. Στη φωτογραφία με το Range Rover της, η μονάρχης εμφανίστηκε αισιόδοξη και χαμογελώντας! Η εκδήλωση, που ξεκίνησε την Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, λέγεται μάλιστα ότι αποτελεί το αγαπημένο γεγονός της χρονιάς για τη Βασίλισσα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ κάθισε στη θέση του συνοδηγού του οχήματος, ντυμένη απλά και με λευκή μπλούζα και μπλε τοπ σε στυλ ζακέτας. Καθώς το Range Rover έφτασε κοντά στο ρινγκ της παρέλασης, η Βασίλισσα μίλησε σε μια μικρή ομάδα ατόμων από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου.

Η Βασίλισσα εμφανίστηκε χαμογελαστή και δεκάδες φωτογράφοι προσπάθησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή. Η εμφάνισή της έρχεται μέρες αφότου η Μεγαλειότητά της έχασε το State Opening για πρώτη φορά μετά από 59 χρόνια. Η τελευταία φορά που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ήταν το 1963 όταν ήταν έγκυος στο μικρότερο παιδί της, τον πρίγκιπα Εδουάρδο.

Βασίλισσα ελισάβετ

Μέχρι το Platinum Jubilee, η Βασίλισσα μείωσε τις δημόσιες υποχρεώσεις της, ενώ την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώθηκε ότι δεν θα εμφανιζόταν στα παραδοσιακά πάρτι στον κήπο του παλατιού. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η Βασίλισσα θα εκπροσωπηθεί από άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, και τα ακριβή ονόματα θα επιβεβαιωθούν σε εύθετο χρόνο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ