Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

O δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για την ιδιαίτερη σχέση του με τον 12χρονο γιο του, Φίλιππο Ραφαήλ. Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε την συζήτηση που τον κάνει να νιώθει άβολα (8ο λεπτό συνέντευξης). Συγκεκριμένα δήλωσε:

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν έρθει πιο νωρίς για τα παιδιά. Είναι το ίντερνετ που έχει φέρει την πληροφορία πολύ κοντά και πολύ νωρίτερα. Με τον μεγάλο γιο μου έκανα μια πρώτη κουβέντα για αυτό το κομμάτι. Κι εμένα μου την είχε κάνει αυτή την κουβέντα ο πατέρας μου αλλά ήταν τρία χρόνια αργότερα. Κι εγώ αισθανόμουν άβολα αλλά επειδή αντιλήφθηκα ότι έχει φτάσει η πληροφορία στον ίδιο, αλλά δεν ήξερα αν έχει φτάσει σωστά ή αν θα φτάσει, θεώρησα ότι πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε μια σειρά.

Τι σημαίνει αυτό το πράγμα, γιατί γίνεται, ότι κατά βάση γίνεται με συναίσθημα, ότι χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, πώς ένας άντρας πρέπει να σεβαστεί μια γυναίκα…Τα βίντεο είναι απαγορευτικά. Επίσης τον παρότρυνα να έρθει να μου μιλήσει αν έχει την οποιαδήποτε απορία με αλλαγές το σώμα του. Να του εξηγήσω ότι όλα είναι φυσιολογικά»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ