Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κάθισε στην καρέκλα του After Dark και μίλησε για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει τόσο ξαφνικά από το Survivor.

Ειλικρινά είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Όταν μπήκα στο Survivor, δεν μπήκα και ήμουν ευτυχισμένος και ταν μια χαρά όλη η ζωή μου πριν. Ήταν πολύ δύσκολα από πριν κάποια πράγματα. Μπαίνοντας στο Survivor έλεγα και λίγο να ξεσκάσω, βρε αδελφέ, να φύγω από την Ελλάδα γιατί δεν αντέχω“,δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Έπειτα συμπλήρωσε: “Αντιμετωπίζω πράγματα που δεν περίμενα να αντιμετωπίσω. Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα , η οποία δεν ήταν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία.

Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα. Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%,” αποκάλυψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο Θέμη Γεωργαντά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ