Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Δάκης πριν από μία εβδομάδα, όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Ο αγαπημένος ερμηνευτής νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια και δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δάκης παλεύει με την νόσο τα τελευταία δύο χρόνια και ότι η κατάσταση της υγείας του είναι «εύθραστη».

Ο 78χρονος τραγουδιστής τον περασμένο Νοέμβριο είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του. «Ξέρετε, το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι γνωστό. Επίσης το ότι έχω καρκίνο και ότι κάνω χημειοθεραπείες. Η ιστορία έχει ως εξής: Πήρα ένα μικρόβιο σε κάποια από τα τηλεοπτικά στούντιο στα οποία ήμουν. Το μικρόβιο ήταν στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες. Το μικρόβιο καταπολεμήθηκε, αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα, συν τις χημειοθεραπείες που έκανα, και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική αγωγή. Έχασα είκοσι κιλά μέσα σε έναν μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες. Δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις, γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα, μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς, πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν, έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει», είχε δηλώσει ο Δάκης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ