Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη κηδεία της μητέρας της, έκανε ανάρτηση στα social media, όπου γνωστοποιούσε την επιθυμία τη δική της και της οικογένειάς της να μην δημοσιευθούν φωτογραφίες.

Μάλιστα, τόνισε πώς αν συμβεί αυτό θα κινηθεί νομικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της την υποστήριξε και δήλωσε: «Διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο – για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή… σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα – μιλάω για τον εαυτό μου – να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου».

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Αυτά τα παραπάνω, προκάλεσαν αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το παρακάτω:

«Επιτέλους βρε @katrinken μίλησες σωστά Κ σκέφτηκες σωστά κ το αυτονόητο. Εσύ κ η μαντάμ @SissyChristidou που βγάλατε πολλά προσωπικά δεδομένα κ στιγμές άλλων ανθρώπων σε εκπομπές, θέλει μεγάλο θράσος να ζητάτε τώρα προσωπικές στιγμές δικές σας. #superkaterina».

Η απάντηση από τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν άργησε να έρθει: «Δυστυχώς έχω λάβει κάποια μηνύματα σήμερα όπως αυτό, ανθρώπων που αναρωτιούνται αν έχω το δικαίωμα να ζητάω την ιδιωτικότητα αυτή. Καταλαβαίνω την Κατερίνα και την νιώθω. Όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα και οποία εκπομπή έχω παρουσιάσει εγώ Ποτέ μα ποτέ δεν έχω παραβιάσει την επιθυμία οποιοδήποτε ανθρώπου επιθυμεί ιδιωτικότητα, με μοναδική εξαίρεση ανθρώπους που έχουν τελέσει ποινικά αδικήματα. Έχουμε παραστεί μόνο όπου μας ζητήθηκε ή μας επιτράπηκε. Ειδικά σε τραγικά γεγονότα όπως αυτό. Το δικαίωμα μου αυτό λοιπόν απορρέει μέσω του σεβασμού που ως τώρα έχω αποδώσει. Αυτά».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ