Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε ένα throwback από το 2012, τότε που όπως ανέφερε ερχόταν στην Αθήνα ως επισκέπτης.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και της “Φάρμας” μπορεί πλέον να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να έχει καθιερωθεί επαγγελματικά στην πρωτεύουσα, λόγω της τηλεοπτικής του ιδιότητας και των δραστηριοτήτων του, ωστόσο παλαιότερα ερχόταν για τις βόλτες του. Μάλιστα, τότε ήταν single, αφού η γνωριμία του με τη Χριστίνα Μπόμπα έγινε το 2015.

 Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε βρεθεί στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η Χριστίνα, ενώ η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο instyle: «Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε».

Μέσα από το insta story του, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε δημοσκόπηση και ρώτησε τους follοwers του αν τον προτιμούν με μούσια ή ξυρισμένο. Αν μας ρωτάς πάντως mr Tanimanides κράτα τα μούσια των τριών ημερών! Safe, nice and cool! Όσον αφορά στο look της εικόνας, είχε προσαρμοστεί στη μόδα της εποχής, φορώντας t-shirt με “V” που ευτυχώς ανήκει στο παρελθόν! Εσύ λοιπόν πώς τον προτιμάς;

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ