Συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε ο Δημήτρης Μακαλιάς και αναφέρθηκε στην Αντιγόνη Ψυχράμη, στα παιδιά τους αλλά και στην αναπάντεχη απώλεια του αδερφού του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος παίζει στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», και συμμετέχει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ανέφερε αρχικά: «Δεν το έχω πει ποτέ. Κάθε χρόνο την Πρωτοχρονιά μού έλεγε η μητέρα μου τι στόχο βάζω. Θυμάμαι το 1999 που της είπα ότι νιώθω πως θα κάνω κινηματογράφο και μετά έκαν γκεστ ρόλο στο Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε: «Διαισθάνθηκα τον θάνατο του αδερφού μου. Μιλούσα με μια φίλη μου και τής είπα ότι θα πεθάνω… Δύο ώρες μετά τής είπα δεν θα πεθάνω, θα φύγει το μαύρο και θα πάει κάπου αλλού. Έναν μήνα μετά έχασα τον αδερφό μου. Από τότε δεν ξαναείπα τίποτα την Πρωτοχρονιά».Ο Δημήτρης Μακλιάς αναφέρθηκε επίσης στα δύο παιδιά του, δηλώνοντας πως είναι «άλλη πίστα». Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως επικρατούσε χάος το πρώτο διάστημα.

Ο γιος του, Χάρης, είναι πέντε ετών και όπως είπε ο ηθοποιός ζήλευε λίγο στην αρχή. «Δεν ήθελε να έρθει στο μαιευτήριο. Τις πρώτες μέρες ήταν λίγο μαζεμένος».
Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αντιγόνη Ψυχράμη και σημείωσε ότι «ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος» αλλα πλέον όχι και σε συνέβαλε συνέβαλε η σύζυγός του.

Οι δυο τους έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και ανέφερε πως η Αντιγόνη Ψυχράμη τον καταλαβαίνει από τα μάτια. «Ήταν ο τρόπος της και δεν θέλει τίποτα να αιωρείται».
Ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον γιο του, Χάρη

Δημήτρης Μακαλιάς

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ