Το Πανεπιστήμιο του Κατάρ θα τιμήσει τον Λιονέλ Μέσι μετατρέποντας το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε σε μίνι μουσείο. Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να κάνουν κράτηση για το δωμάτιο B201, καθώς τα υπάρχοντα του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής θα παραμείνουν άθικτα.

«Το δωμάτιο του παίκτη της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει όπως ήταν κατά τη διαμονή του και θα είναι διαθέσιμο μόνο για επισκέπτες και όχι για διαμονή», δήλωσε στην εφημερίδα Al Sharq ο διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Πανεπιστημίου του Κατάρ.

Στις 20 Δεκεμβρίου, ο Λιονέλ Μέσι και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής έφτασαν στο Μπουένος Άιρες, έχοντας καταφέρει τη νίκη σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022.

Η Αργεντινή και η Γαλλία αναμετρήθηκαν για πάνω από 90 λεπτά σε ένα αθλητικό γεγονός που τελικά έδωσε τη νίκη στην Αργεντινή.

Μετά από δεκαετίες προσπαθειών και πέντε διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα, η Αργεντινή έχει ανακτήσει τη θέση της ως δύναμη στο ποδόσφαιρο και ο Μέσι απέκτησε το πολυπόθητο Κύπελλο. «Για σχεδόν τρεις δεκαετίες η μπάλα του ποδοσφαίρου μού έδωσε πολλές χαρές και λίγη λύπη. Πάντα ονειρευόμουν να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής και δεν ήθελα να σταματήσω να προσπαθώ, ακόμη και γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην συμβεί ποτέ», είχε αναφέρει ο super star του γηπέδου.

O Μέσι στο Πάνθεον των καλύτερων παικτών μετά τον συγκλονιστικό τελικό του Μουντιάλ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ