Επέστρεψε στην Ελλάδα η ελληνική αποστολή μετά από την επιτυχημένη παρουσία στον 66ο τελικό της Eurovision αλλά και η Ανδρομάχη που εκπροσώπησε την Κύπρο

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό, τον Γιώργο Καπουτζίδη που βρέθηκε στο διαγωνισμό παρά το ατύχημα που είχε με το πόδι του αλλά και την εκπρόσωπο της Κύπρου που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, την Ανδρομάχη

Οι τρεις τους γύρισαν ανανεωμένοι από αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία και χάρισαν στον φωτογραφικό φακό το καλύτερο χαμόγελό τους.

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα».

Όσον αφορά, δε, τα σχόλια που δέχθηκε στα social media για την εμφάνιση που παρουσίασε στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022, η Ανδρομάχη ήταν σαφής. «Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου¨.

«Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό»» συμπλήρωσε, επίσης, η Ανδρομάχη στην ερώτηση που δέχθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ