Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης, στα 84 χρόνια του, αποκάλυψε η Κάκια Αγερινού με ένα tweet της.

Η γνωστή σεναριογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία του πρωταγωνιστή του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, γράφοντας: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε η Κάκια Ιγερινού στο μήνυμά της.

Η σύζυγός του και επίσης ταλαντούχα ηθοποιός, Μαρίνα Ψάλτη είχε πει σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της πριν από μερικούς μήνες για τον Γιάννη Φέρτη: «Ήταν επιθυμία του συζύγου μου να μην αποκτήσουμε παιδί. Δεν ήθελα να υιοθετήσω, το φοβόμουν πολύ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, λέω ευτυχώς που δεν έχω παιδί. Είμαι που είμαι ημίτρελη τώρα, θα είχα γίνει τελείως τρελή. Όταν γνωριστήκαμε με το Γιάννη Φέρτη ήμουν 29 χρονών, εκείνος 55. Παππούς θα έπρεπε να είναι, να έχει εγγόνι, όχι παιδί. Εγώ αυτόν αγάπησα, αλλά δεν είχα και καμία πρεμούρα να διαιωνίσω το είδος μου το τρομερό».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ