Έχεις δει την Βίκυ Καγιά με “κόκκινο – φραουλί” μαλλί;

Τα κόκκινα μαλλιά της Βίκυς και η τοποθέτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Βίκυ Καγιά με κόκκινα – φραουλί μαλλιά, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα λόγια συμπαράστασης της Βίκυς Καγιά σε μοντέλα, τα οποία τα ενθαρρύνει να τολμούν στις αλλαγές και να μην απογοητεύονται, αναφέροντας και την δική της εμπειρία.

Η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει πως το ότι έβαψε τα μαλλιά της ‘’φραουλί’’ έκλεισε τόσες δουλειές όσες να αγοράσει το πρώτο της σπίτι. Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

‘’ Πήρα πάρα πολλά λεφτά και πήρα το πρώτο μου σπίτι με τα φραουλί μαλλιά! Πιστεύετε έκλαιγα για τα μαλλιά; Όχι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην δική της εκπομπή Pop Up, σχολίασε τα λεγόμενα της Βίκυς καθώς και η ίδια βρισκόταν κριτής στο περσινό show.

‘’Αυτό έχει συμβεί σε όλα τα κορίτσια, που έχουμε ωραία μαλλιά, βάζω τον εαυτό μου μέσα γιατί μου έχει συμβεί, όταν έχεις ωραία και πολλά μαλλιά κανένα γραφείο δεν σε αφήνει ποτέ να τα κόψεις από την αρχή, πριν ξεκινήσεις την καριέρα σου. Πρώτα θα σου φέρουν τα χρήματά σου, όπως η Βίκυ είπε ότι πήρε το πρώτο της σπίτι, γιατί έβαψε φραουλί τα μαλλιά της, αλλά πήρες τα λεφτά και το έκανες και την άλλη μέρα τα έκανες ξανθά. Δεν νομίζω να την έχουμε δει πουθενά να κυκλοφορεί με κόκκινο μαλλί. Δεν είναι σωστή τοποθέτηση να πεις σε ένα παιδί ότι εγώ πληρώθηκα για να κάνω αλλαγή και εσύ το κάνεις πριν καν ακόμα χρησιμοποιήσεις τα μαλλιά σου’’

Και να θέλετε να την δείτε με κόκκινο μαλλί και να καταλάβετε πως θύμιζε, η επόμενη φωτογραφία θα σας λύσει τις απορίες