Μια βόλτα με την Αριάνα και τη Φιλίππα αποφάσισε να πραγματοποιήσει η Χριστίνα Μπόμπα και μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια φροντίζει να περνά πολύ χρόνο με τις κόρες της και σπάνια τις αποχωρίζεται.

Η Chrismpo επέλεξε να βγει για κρασί με φιλική συντροφιά, ενώ το look της ήταν casual και καλαίσθητο. Μάλιστα, μοιράστηκε και ένα βίντεο όπου φαίνεται μια από τις δύο μικρές και όχι μόνο είναι γλυκύτατη, αλλά κοιτάζει τον φακό.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο “Πρωινό”, η Χριστίνα Μπόμπα είχε αναφερθεί στο πρώτο διάστημα με τις κόρες της ενώ παράλληλα είχε εκφράσει την ανησυχία της: «Τους πρώτους έξι μήνες αισθανόμουν μια τριπλή οντότηταΤρέμω για τα παιδιά μου κι εύχομαι η νέα γενιά να μην μεγαλώσει με βλέμμα πώς θα γίνει πιο επιτυχημένη ή θα πατήσει πάνω σε άλλους, αλλά να μεγαλώσουμε παιδιά που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο».

Για εκείνη η οικογένεια αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μένει μόνο εντός σπιτιού. Με τις μικρές της, λοιπόν, και τους φίλους της βρέθηκε σε εστιατόριο και απόλαυσε το απόγευμά της. Το βλέμμα της στην πρώτη είναι καθηλωτικό!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ