Κύμα οργής προκάλεσε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ με την πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram. Ο νεαρός ανάρτησε μία φωτογραφία με την αρραβωνιαστικιά του, Νικόλα Πελτζ, στην οποία φαίνεται να έχει περάσει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της, σαν να πηγαίνει να την «πνίξει». Η φωτογραφία προκάλεσε την αντίδραση της ιδρύτρια οργανισμού για τα δικαιώματα της γυναίκας, «Women’s Rights Organisation» Diana Nammi, που χαρακτήρισε τη φωτογραφία ως «αηδιαστική».

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram και προκάλεσε κύμα οργής

«Είναι αηδιαστικό και πιστεύω πως με τόσο σοβαρά δεν μπορείς να κάνεις πλάκα. Είναι αηδιαστικό και νομίζω ότι με σοβαρά θέματα κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει πλάκα. Μία οργάνωση όπως η δική μας έχει δει τόσες πολλές γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας, ενδοοικογενειακής βίας, καταναγκαστικού γάμου, ή να έχουν στραγγαλιστεί από την οικογένειά τους, να έχουν πεθάνει από τους συζύγους, τους συντρόφους ή φίλους. Έτσι, μιλάμε για την πραγματική ζωή, και ακόμα και αν έγινε για αστείο, είναι αηδιαστικό κατά την γνώμη μου. Νομίζω ότι πρέπει να απαγορευτεί από το Instagram αυτή η φωτογραφία. O (Μπρούκλιν) είναι 21 ετών και ώριμος για να ξέρει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει ανοιχτά συγνώμη και να πει στον κόσμο ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος. Μιλάμε για ζωντανούς ανθρώπους – δεν είναι μια κούκλα για να παίξεις, επομένως πιστεύω ότι στέλνει ένα πολύ λάθος μήνυμα, ένα πολύ επικίνδυνο μήνυμα ειδικά σε νέους ανθρώπους. Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν είναι αποδεκτό και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, ειδικά οι γυναίκες, πρέπει να γίνουν σεβαστές και η ζωή τους πρέπει να γιορτάζεται. Μιλάμε για έναν ενήλικα άνδρα που μιλάει για την σύντροφό του – και η σύντροφός του σίγουρα δεν πρέπει να το αποδέχεται κάτι τέτοιο. Τους παροτρύνω να βάλουν ένα μήνυμα συγνώμης στο Instagram και το Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης. Νομίζω ότι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πρέπει να μάθει πώς να φέρεται στις γυναίκες, πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα υγιούς σχέσης και να μάθει πώς να συμπεριφέρεται σαν ένας υπεύθυνος άνθρωπος», έγραψε η Nammi, σε μακροσκελές κείμενό της.

Αλλά δεν ήταν η μοναδική που ενοχλήθηκε με τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Πολλοί followers του Μπρούκλιν επεσήμαναν ότι η φωτογραφία προωθεί την ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ