Η Αθηνά Οικονομάκου, πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και εδώ και δέκα ημέρες περίπου κρατά στα χέρια της, το δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια έχει δημιουργήσει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Φίλιππο Μιχόπουλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Η ηθοποιός είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ωστόσο δεν μπορούσε λόγω της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση follower της για το αν θα εμβολιαστεί η ίδια είχε υποστηρίξει: “Θα το κάνω με το που γεννήσω, όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά”.

H φωτογραφία που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου

Σήμερα λοιπόν έφτασε αυτή η μέρα και η ηθοποιός βρέθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο και έκανε την επιθυμία της πράξη. Γεμάτη χαρά δημοσίευσε αρχικά ένα στόρι από το σημείο και στη συνέχεια μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται χαμογελαστή και ευδιάθετη ενώ δηλώνει: “Όχι που δε θα έβγαζα την καθιερωμένη φωτογραφία έξω από το εμβολιαστικό κέντρο. Θα πάμε διακοπές”.

Δείτε εδώ το insta story αλλά και το post που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ