Εδώ και αρκετές μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, απουσιάζει από την εκπομπή Super Κατερίνα αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό ωστόσο μιλώντας για την κατάσταση υγείας του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμιτσιλή ανέφερε πως πιθανότατα θα βρίσκεται στο φινάλε της εκπομπής.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο -νομίζω- και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός… Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσο για το αν θα βρίσκεσαι στη Super Κατερίνα την Παρασκευή 8/7 στο φινάλε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε πως «λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι άρρωστος αλλά και γενικότερα, όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ