Όταν γνωρίζουμε κάποιον ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλουμε να μάθουμε είναι τι ζώδιο είναι. Κι αυτό γιατί, από τα ζώδια μπορείς να καταλάβεις πολλά.

Πες μου το ζώδιό του να σου πω αν είναι καλός στο σεξ, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το συγκεκριμένο θέμα.

Ζώδια υπάρχουν πολλά, αλλά λίγα είναι αυτά που κάνουν καλό σεξ και σίγουρα όλοι θέλουν να είναι με ένα τέτοιο ζώδιο.

Ας δούμε αναλυτικά ποια ζώδια είναι αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ως κυνηγός δεν θα μπορούσε να μην είναι καλός στο κρεβάτι, αφού και εκεί θέλει να είναι κυρίαρχος. Εάν θες έναν άντρα δυναμικό σε αυτό τον τομέα, τότε ο Κριός είναι αυτός που θα σου μάθει νέα πράγματα. Τέλος, πρέπει να γνωρίζεις ότι πρέπει να θα περιμένει να εισπράξει συγχαρητήρια για τις επιδόσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να δείχνει αυστηρός αλλά μετά το σεξ θα σου δώσει μια τρυφερή αγκαλιά. Εάν ψάχνεις κάποιον για σχέση και να είναι καλός στον πιο σημαντικό τομέα, τότε ο Ταύρος είναι αυτός που θες, αφού μέσα σε όλα να ξέρετε ότι ακούνε το συνομιλητή τους με μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου δεν θα μπορούσε να μην συμπεριφέται στη σύντροφό του σαν να είναι βασίλισσα. Ο Λέων δεν θα κοιτάξει μόνο να περάσει καλά αυτός, αλλά θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ευχαρίστηση της παρτενέρ. Είναι κυρίαρχος, γεμάτος πάθος και έτοιμος να προσφέρει αφοσίωση

ΖΥΓΟΣ

Και ο Ζυγός είναι από τα ζώδια που θα τα δώσουν όλα προκειμένου να ευχαριστήσουν τη σύντροφό τους. Με έναν Ζυγό θα υπάρχει πάντα κάτι νέο και συναρπαστικό που περιμένει να συμβεί στην επόμενη συνάντησή σας. Έχουν υπομονή και θέληση να σας μάθουν νέα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός φημίζεται για το σεξ, αφού δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Φήμες θέλουν να έχει συνέχεια εκεί το μυαλό του και αυτό είναι αλήθεια. Είναι από τα ζώδια που φροντίζουν να περιποιούνται τη σύντροφό τους εντός και εκτός κρεβατιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα τα δώσει όλα στο σεξ και στόχος του είναι να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις τόσο τις δικές του όσο και της συντρόφου του. Πρόκειται για ένα ζώδιο που εκτός από φαντασία βάζει και πάθος και αυτό είναι κάτι που τον κάνει ακαταμάχητο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ